Üdv mindenki!
Egy elég nagy gondom lett ezzel a drága piros szolgáltatóval!

Előre is leszögezném, hogy én az az ember vagyok, aki mindennel utánna jár mielőtt rászánja magát, hogy megvegye azt!
A történet a következő:
Múlt hó 21-én vettem egy ilyen net csomagot és

fejjel hazamentem használni azt! Előtte rákárdeztem arra a boltban, hogy mennyit használhatok fel? A válasz: 3 napig korlátlan ha visszahozom, ha nem akkor számol 1GB-ig! Jó hát nem vittem vissza, közben jött a szokásos levél, hogy 6-a számlazárás! Mondom OK, Du meter nevü programmal még pluszban mértem, hogy mennyit használok fel netet meg 1751-en ellenőriztem is. Pontosan 1GB-t használtam el addig! Igen ám, csak van egy dolog, ami sehol sincs leírva vagy jelezve! És ez annyira titkos dolog, hogy még a boltos se tudta, ahol vettem netet! Furadolog ez így a vodafone berkein belől, hogy még az eladók is kvázi hülyék a témában, pedig ők árulják... Szóval a tito az, hogy az első számládig csak részhónapra leosztott netet kapsz! Ami nekem 561MB volt, utólag kiderfült... De mikor vettem, akkor ezt nem így mondták el mint látszik. Pedig ennél biztosabb helyről honnan tájékozódjak?! Netet is végignéztem előtte, szóval tudtam mit vállalok! De mégis megjártam...
Szóval a 400xMB amivel túl léptem a netet kiszámlázódott... pluszban... 4965FT számladíj (darab hónap + egy egész hónap 3000FT)... magyarul meg se adták a 3 hónapos 900FT-s kedvezményt!

Még a VodafoneMailra is kiszámláztak pár száz forintot, ami ingyenes! Ezt utólag törölték több levelezés és ügyfélszolgálat hívogatósa után! A boltoshoz bementem reklamálni, ő is csak nézett a témával kapcsolatban!

Mivel ő is úgy tudta, hogy 1GB jár, meg hogy miér vontak le a VodaMailért? MEg miért nem 900FT a díj? Végül össze-vissza telefonált ő is és talán neki "hála" kaptam -1800FT levonást a következő számlámból... ami a 14000FT plusz miatt sehogy se kárpótol!!!!

Utolsó levelet pont az előbb kaptam meg az ÜSZ-től, mivel kértem, hogy legalább még adjanak valami kárpótlást, amiért a SAJÁT hibáuk miatt kell ennyit fizetnem!!!!

Levélben semmi extra nem volt... említést se tedtek róla, hogy most igen vagy nem... nincs róla semmi se írva!!
Szóval elég gázos ez az egész!! Így jár az, aki ferül próbál eljárni a mai világban
Most megyek befizetni a számlát, mert úgy látszik más megoldás nincs és holnapig kellene befizetnem. De hagy ne mondjam milyen rosszul esett ez a pénz most a családnak iskola kezdés előtt!!! De már nem tudom, hogy hova mehetnék ezzel a problémámmal

igazából már nem is érdekel, mert eleget idegesekedtem, meg jártam utánna!!!
VODAFONE 4EVER!!!