Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Hőszigetelés
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Építőipar
F zoli
Üdvözlök mindenkit. mindenkit óva intek a MOLTIM BAU TRADE Kft-töl Ha-valaki tud segítsen!!!
leírom az ügyemet:Konstrumán találkoztam velük ami megdöbbentő ilyen cég-is bekerülhet!!!
Tehát
megrendeltem tőlük a hőszigetelő rendszeremet papira vetve mit
tartalmaz és menyi lesz az ára házhoz szálítva mienk Szin
nemesvakolatal.szerdán ígéret:szombaton ot az árú:mondom oké,ja sajnos
95000ft-ot előlegként átvetek(soha nem-adok előleget senkinek!!!)ez a
kulcsa mindenek hogy megértsék miért így döntötem
kb két hét múlva
fel hívtak hogy fizesek még 25000ft-mert ez a szín drága,gondolkodtam
rajta de ha el-álok az üzletől oda a 95000ft-om így bele mentem kb két
hónap múlva fel hív hogy holnap itt az áru csak a fuvar több mint
gondolta 20000ft helyet 65000ft nem mentem bele de az áru 2-napra rá
megérkezett meg döbbentő de a rendelt tétel -9.db bol 1,stimmelt leraktuk de
én mondom nem veszem át így hiányosan vagy vissza adja a 95000ft-ot vagy
leszállt mindent hiánytalanul :veszekedés utána rendőrség ez-is
megdöbbentő rendőr mondja vagy küldjem vissza az egészet vagy csak azt
fizesem ki amit hozott . szerintem ha visszaküldöm bucsuzhatok a
pénzemtől hiányosan nem-érek vele se-mit mert darabokban lényegesen
drágáb akkor mondom az előleg árával megfelelő árut átveszek a többit
viheti nem ment bele így kénytelen voltam hiányosan átveni és drágán
pótolni.
ui:A szín már egy hónap múlva foltosan kifakult
A termo ragasztó helyett csempe-ragasztót kaptam utólag jöttem rá.
A:polisztilollap 10cm helyett 2db 5cm est kaptam és jelöletlen hiányzott a minőségi tanúsítvány róluk.
még
lenne mit írjak de szerintem ennyi elég hogy mesze elkerüljék az ien
cégeket meg vannak a bizonyítékok is kérem
SEGÍTSENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crybaby.gif bash.gif
toreki
Először is vetess fel jegyzőkönyvet mindenről. Ha másként nem emgy, menj be az irodájukba, és írj a panaszkönyvbe. Így legalább lesz papírod róla, hogy mi történt. Erre válaszolniuk kell (ha jól emlékszem 30 nap alatt). Írd le azt is, hogy mit követelsz rajtuk (elállás, árleszállítás, javítás).
jani30
üdvözlök mindenkit biggrin.gif

jani30
(jani30 @ 2008.12.29, 18:42) *

üdvözlök mindenkit biggrin.gif

Nos a moltim bau trade kft-t érő támadáshoz én csak annyit szólnék hozzá hogy nem értem az úrat .
Én is vásároltam már tőlük több alkalommal is festéket és hőszigetelőt is . Semmilyen problémét nem észleltem és rendben ment minden . A cég évek óta foglalkozik a kereskedéssel és nem hiszem hogy talpon tudtak volna maradni ha átvágják az embereket hiszen az ilyen hirek futó tűzként terjednek és hamar elpártolnak tőlük a vevők (főleg ha a szín egy hónap mulva kifakul , szerintem sorban állnának náluk a panaszosok biggrin.gif ) . A testvérem festő , vállalkozó és ő maga is ezt a festéket használja és ahogy ő fogalmazot attól függetlenül hogy egy márkátlan ismeretlen festék egyenlőre hazánkban : nagyon jóóó , könnyű vele dolgozni:clap2: biggrin.gif
Valószínűleg vmilyen félreértés történhetet.
Én csak ajánlani tudom a céget . biggrin.gif
A panaszos irásához még hozzá fűzném hogy nem ők az egyetlen cég aki hibázik . Ilyen előfordulhat bármikor bárkivel. Nem értek azzal egyet hogy azonnal lejárató hadjáratot kellene inditani ( de ha tényleg minden ugy történt akkor jogos ) talán meg kellene konkrétan a céggel beszélnie .Szerintem eredményesebb lenne mint irkálni és megprobálni tönkre tenni őket biggrin.gif

F zoli
Üdv:jani30. el hiheted ez mind igaz amit írtam és még mindent le se írtam!!!
" nem ők az egyetlen cég aki hibázik " hát ere annyit 1-2 tétel hibádzik még talán az rendbe van de 9 tételből 1 ami hiánytalan az több mint durva !!!!
F zoli
Ja még annyit nem tudom mióta léteznek de én a nyár elején óvatosságból be ütöttem a keresőbe és semmit nem dobot ki mostan már van legalább találat !!! közte az enyém is legalább más óvatosabb lesz !!! szerintem régebben "gigant bau" volt! nem tudom ide lehet-e képet rakni de lenne mit feltölteni ! crybaby.gif
jani30
Értelek .
De én továbbra is csak védeni tudom őket .
Mint mondottam régóta vásárolok tőlük és soha semmilyen probléma nem volt az áruval se nekem se az ismerőseimnek.
Hm gigant bau? Nem tudom , de szerintem ez lényegtelen is .
A céggel semmi probléma , lehetnek nehézségeik mint minden más cégnek , ahogyan a legnagyobb cégek is hibáznak ők se szentek .
Csak hogy elég elszomorító hogy mig a moltim bau mint kis cég hibázik és el is áshatja magát , egy nagy céggel kapcsolatban simán átsiklanak az emberek egy ilyen hiba felett és másnap ugyan ugy vásárolnak náluk . Nem gondolod hogy ha hibáztak is ezt velük kellene lerendezned és nem tönkre tenni őket , ócsárolni nyilvánosan , mert pályafutásuk alatt hibáztak egyszer- kétszer ? Mondj akár csak egyetlen egy céget csak egyet aki nem hibázot még akik nem szúrtak el vmit . Na tudsz ilyet ? Én kétlem hogy létezne ilyen.
Rendben van hogy kár ért de ez egy hiba az ember nem tökéletes ergó hibázik aug-ban irtál erről mond csak mi a helyzet azóta tettél bármit is az ügyedben ? Mert szerintem nem .
F zoli
Üdv :NEM tettem !!!!
MERT :nem vagyok ügyvéd se jogász!!! bár biztos nyerő lenék de se pénzem se időm nincs mivel hitelből csináltam a szigetelést és saját kezűleg így volt mit csináljak !!!1-2.szer el-menni Debrecen-be pénz és idő !!+én NEM[color=#000000]HISZEK A TÖRVÉNYBEN!!!!
Nehéz le írni azt a hozzá-állást ahogy viselkedett MS !!!
NEM ISMÉTLEM NEM:A hibával volt igazán baj hanem ahogy megoldotta !! én kértem hogy hozza le a hiányzó árút és semmi gond !?!?
+ ha már a hibáról beszélünk én nem hibának nevezném hogy a szerződésen kívül szin+20 000ft +szállítás 40 000ft a meg állapodotton kívül és akkor 2-3 hónapot késik + 9 tétel böl 1 ami hiánytalan !!!!
+Állami támogatáshoz kellett MEG FELELŐSÉGI NYILATKOZAT és többszöri levél váltás után sikerült meg szerezni miután el küldtem mail ban egy másik cég nyilatkozatát hogy így kell tisztességes -en kitölteni az után küldték meg !!!
Hát ha te ezt apró hibának nevezed !!! ???? ezt nem írom tovább .
F zoli
Ja
"Mondj akár csak egyetlen egy céget csak egyet aki nem hibázot még akik nem szúrtak el vmit . Na tudsz ilyet ? Én kétlem hogy létezne ilyen."
Majd gondolkodom rajta de én egy "utolsó melós vagyok" ezen kívül például keltetéssel is foglalkozom és ha én meg mondom az árát a csibének tavasszal soha nem változtatnék rajta utólag hogy még fizessen rá ezt én garantálom + ha megígérek valamit minden áron be is tartom !!! mert egy szegény embernek más sincs csak a becsülete !!!
vargamac
(F zoli @ 2009.01.02, 21:37) *

Ja
"Mondj akár csak egyetlen egy céget csak egyet aki nem hibázot még akik nem szúrtak el vmit . Na tudsz ilyet ? Én kétlem hogy létezne ilyen."
Majd gondolkodom rajta de én egy "utolsó melós vagyok" ezen kívül például keltetéssel is foglalkozom és ha én meg mondom az árát a csibének tavasszal soha nem változtatnék rajta utólag hogy még fizessen rá ezt én garantálom + ha megígérek valamit minden áron be is tartom !!! mert egy szegény embernek más sincs csak a becsülete !!!

Kedves Zoli!
A cég eljárása tisztességtelen. Ez nem kérdés. Ha megállapodtál az árban, és előleget esetleg foglalót vettél fel, a megállapodott árban kell szállítani. Nincs drágább szín, nincs drágább fuvar. Ha a kereskedő elszámolt valamit, akkor írja le veszteségben. Vagy ha az előlegnél Te elállsz a szerződéstől, az előleg azonnal visszajár, ha foglalót adtál, akkor annak a kétszerese jár vissza. Egyébként a homlokzati hőszigetelő rendszer Magyarországon ÉMI engedély köteles, mivel épületszerkezetnek minősül. Kérdezd meg a kereskedőt, hogy van-e ilyen dokumentuma? A kifakulásra: a kötelező alkalmassági idő 5 év, és ez vonatkozik a színtartósságra is. Élj a szavatossági jogoddal. Egyébként ennek a terméknek ki a gyártója? Gondolom, nem a kereskedő épített fel egy üzemet. A gyártónál is reklamálhatsz. Ha nincs feltüntetve a csomagoláson a gyártó, kérdezd meg a kereskedőtöl, hogy ki az (érdeke megmondani), ha nem adja ki, indíts ellene szavatossági pert. A hőszigetelés drága mulatság, az anyag és a munkadíj milliós tétel. Ezért már érdemes lehajolni.
Janinak meg azt üzenek, hogy persze, hogy hibázhat mindenki, csak ha ténylegesen hibázott, ismerje el, és javítsa ki, azaz kartalanítsa a vevőjét. Nem túl bonyolult.
F zoli
(vargamac @ 2009.01.14, 23:26) *

(F zoli @ 2009.01.02, 21:37) *

Ja

Kedves Zoli!
A cég eljárása tisztességtelen. Ez nem kérdés. Ha megállapodtál az árban, és előleget esetleg foglalót vettél fel, a megállapodott árban kell szállítani. Nincs drágább szín, nincs drágább fuvar. Ha a kereskedő elszámolt valamit, akkor írja le veszteségben. Vagy ha az előlegnél Te elállsz a szerződéstől, az előleg azonnal visszajár, ha foglalót adtál, akkor annak a kétszerese jár vissza. Egyébként a homlokzati hőszigetelő rendszer Magyarországon ÉMI engedély köteles, mivel épületszerkezetnek minősül. Kérdezd meg a kereskedőt, hogy van-e ilyen dokumentuma? A kifakulásra: a kötelező alkalmassági idő 5 év, és ez vonatkozik a színtartósságra is. Élj a szavatossági jogoddal. Egyébként ennek a terméknek ki a gyártója? Gondolom, nem a kereskedő épített fel egy üzemet. A gyártónál is reklamálhatsz. Ha nincs feltüntetve a csomagoláson a gyártó, kérdezd meg a kereskedőtöl, hogy ki az (érdeke megmondani), ha nem adja ki, indíts ellene szavatossági pert. A hőszigetelés drága mulatság, az anyag és a munkadíj milliós tétel. Ezért már érdemes lehajolni.
Janinak meg azt üzenek, hogy persze, hogy hibázhat mindenki, csak ha ténylegesen hibázott, ismerje el, és javítsa ki, azaz kartalanítsa a vevőjét. Nem túl bonyolult.

Helló:Kösz hogy az igazság mellé álltál !!!
Én is ezt mondom amit te ! ezért hívtam ki a rendőrt ! de sajna ő azt mondta vegyem át ami megvan és majd itt pótolom a többit de hiába mondtam nem lehet azt csak úgy pótolgatni +drágán !
De azért vetem át (és itt hiába mondja mindenki a jogszabályt hogy nem vagyok köteles át venni ,én tisztába voltam de értsék meg nekem arra a pénzre akkor volt szükségem nem egy hosszú per után amit meg nyerek DE rá költenék!!)MÉG EGYSZER KÖSZI De pert már nem fontolgatok csak ez egy figyelem felhívás hogy más ha be üti a google-ba kidobja és el gondolkozik . De a cég fent van a neten és ha ez nem lenne igaz már rég bepereltek volna! starwars.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.