szia,
nem adnak, már az elején rákérdeztem
vagyis ez azt jelenti, hogy csak a garipapíron lévő időszakkal hosszabbodik meg az gariidő?
Utólag azt hogy tudom bizonyítani, hogy én hétfőn felhívtam, és hogy azért hívtam, hogy szállíttassa el?
Az legális, ha rögzítem vhogy a telefonbeszélgetést?
Mikor eljönnek, akkor kell(ene) munkalapot adnia?
Mert az a baj, hogy még munkalapjuk sincs.
(DTF @ 2008.09.20, 19:39)

Olyan nincs, hogy nem veszik át! Ez képtelenség!
Gondom ha CRT, akkor több, mint 10kg, tehát a forgalmazónak kell gondoskodni az el-, majd visszaszállításról!
Ha bejelented, hogy jöjjenek érte, akkor onnantól kezdődik a 15 nap + a garancia elkezd hosszabbodni!
A Samsung előszeretettel írja rá a garijegyre azt az időtartamot, amit a gép a szervizben volt, az, hogy mennyit töltött esetleg egy kereskedő polcán, már nem számít... pedig nagyon is!
Még ne állj el, meg fogják javítani! (kérdezz rá, lehet adnak csermonitort, de ez nem kötelességük)
egyébként azért nem vették át, mert nem hétköznap 5 előtt vittem, de ez marha nagy köcsögség
(DTF @ 2008.09.20, 19:39)

Olyan nincs, hogy nem veszik át! Ez képtelenség!
Gondom ha CRT, akkor több, mint 10kg, tehát a forgalmazónak kell gondoskodni az el-, majd visszaszállításról!
Ha bejelented, hogy jöjjenek érte, akkor onnantól kezdődik a 15 nap + a garancia elkezd hosszabbodni!
A Samsung előszeretettel írja rá a garijegyre azt az időtartamot, amit a gép a szervizben volt, az, hogy mennyit töltött esetleg egy kereskedő polcán, már nem számít... pedig nagyon is!
Még ne állj el, meg fogják javítani! (kérdezz rá, lehet adnak csermonitort, de ez nem kötelességük)