Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Vezetékes és Vezeték Nélküli Távközlő Szolgáltatók
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
gabriel08
Sziasztok. Valaki légyszi mondjon nekem olyan forrást, ahol mindenféle térképek megtalálhatóak főleg vezetékes szolgáltatások központjairól és köztük lévő kapcsolatokról országos szinten.
Ami érdekelne: primer központok, lefedettségek, gerinchálózatok
Előre is THX.
Mozigépész
(gabriel08 @ 2008.09.16, 08:13) *

Sziasztok. Valaki légyszi mondjon nekem olyan forrást, ahol mindenféle térképek megtalálhatóak főleg vezetékes szolgáltatások központjairól és köztük lévő kapcsolatokról országos szinten.
Ami érdekelne: primer központok, lefedettségek, gerinchálózatok
Előre is THX.

Nyilvánosat nem fogsz találni. T meg nem fogja kiadni! Ez van....
gabriel08
Az király , mivel ez a szakdolgozatom első fele bash.gif biggrin.gif Fel kell térképeznem országosan a vezetékes és vezeték nélküli szolgáltatásokat, valamint adott szolgáltatók késleltetési idejeit fel kell tüntetnem.
Akkor mit tanácsolsz, milyen útvonalon induljak el a googlen kívül? Mert már lassan 5 napja keresgélek infókat, de semmi. Első lépésben a Nemzetközi Hírközlési Hatóság honlapján megkerestem az összes szolgáltatót, mert hát kötelező bejelenteni a hatóságoknak, hogy ki szolgáltad. De ezekből az adatokból sajnos nem derül ki, hogy ki primer, ki nem, ki hol van, ki mekkora sávszélességet és késleltetést ígér. Valami következő lépési tipp térkép vagy infó találására?
Blade
Miért nem keresed meg a Matávot??? Az övék a hálózat... bár amekkora balf*kek, lehet hogy ők maguk se tudják...
Szakdolgozatnál a konzulens szokott kapcsolatot ajánlani annál a cégnél, ahonnan ki lehet bányászni az adott információt. Ha ilyen kapcsolatod nincs, akkor vagy szerencséd lesz, vagy elhajtanak...
gabriel08
Ez a feladatnak csak az első része, információgyűjtés. 3 hét határidőt kaptam, ez a része önálló munka, utánna kerülök céghez. Nem csak konkrétan a Matávról van szó, hanem egyéb vezetékes szolgáltatókról is..
asdf
Ez amugy mennyiben fogyved problema? smile.gif En inkabb a pohlyforumon erdeklodnek ilyen felol...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.