Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Gazdagodjon Meg Költekezéseiből!
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > E-Kereskedelem
ebazs
GAZDAGODJON MEG KÖLTEKEZÉSEIBŐL!!!!!!!!!!

Sziasztok!!!

Nézzétek meg ezt az oldalt!!!!
Nagyon jó és megéri, mivel így olcsóbb életet élhetünk!
Hallgassátok meg a prezentációt, amely az oldalra való belépés után rögtön az első oldal közepe felé található!
Ezután ha tetszik, a rendszer regisztráljatok!

Itt a link: www.sciennet.com/H040455

A regisztrációnál kérik majd: az ajánló ID kódját ez ha erre a linkre kattintotok automatikusan meg fog jelenni(H040455), a nevét(Erdősi László), és a telefonszámát: 06709382177!!!

Ügyesen gazdálkodva egy csomó pénzt lehet vele kaszálni!

Üdv
Mozigépész
Ne haragudj, de mi köze ennek a fogysztóvédelemhez? Leírásod szerint "toborozod" magad alá a tagokat! Tiszta piramis, és pont itt reklámozni! mad.gif
Matteo
(Mozigépész @ 2008.10.05, 14:48) *

Ne haragudj, de mi köze ennek a fogysztóvédelemhez? Leírásod szerint "toborozod" magad alá a tagokat! Tiszta piramis, és pont itt reklámozni! mad.gif

Arról már nem is beszélve, hogy egy óriási nagy átverésről/tévedésről van szó. Akik vezetik a céget nyilván látják mi folyik benne, aki meg így toborozgat embereket, arról jóindulattal feltételezem, hogy csak buta.

Dova
Milyen érdekes, hogy pont azért regisztráltam erre a fórumra mert érdekelt, hogy miként vélekednek a fogyasztóvédelem iránt érdeklődők a témáról.
Ehhez képest a sciennet izére keresve egyből egy reklámozó által indított topic jön fel. Pffff.

Csak infóként. Épp a rendszer felnyomására készülök. (ha már a cég illetve vezetői nem akarnak felelősséget vállalni, annyira elbújtak.)
Igaz, aki csatlakozik saját magával és ismerőseivel tud csak kicseszni, de ebben nagy segítséget ad számára az a mérhetetlenül profin, de erkölcstelenül megalkotott háttér amit SciennetNet hívnak.
Több szempotból is lehet rajtuk fogást találni és úgy tűnik egyre inkább elvakultak a sok nullától, mert egyre több hülyeséget csinálnak. Szórják a "morzsákat", de rendesen.

Jééé!
Most jut eszembe. Ha a céget azért nem tudták eddig megfogni mert nem találtak olyat aki képviselje, akkor ez fordítva is igaz lehet. Ha rosszhírét keltem, akkor sem lesz senki aki képviselhetné?

A vásárlói oldalt kezdtem csak el vizsgálni és a következő eredményre jutottam, amit már több helyen "publikáltam". Hátha egyre többen lesznek akik a döntésük előtt elolvassák ezt és nem csak az érzelmektől túlfűtött, de igen áttetsző marketing dumát eszik meg.

Szóval.
Kiszámoltam a szegedi elfogadóhelyek kedvezményét és a várható megtakarítást a mai(2009.02.26.)
neten fellelhető KSH és Sciennet infók alapján.

Elfogadóhelyek száma: 191 db
Az átlag kedvezmény: 6,27%
A vásárlási szokásokat figyelembe vevő kedvezmény: 4,55%
(Ez egy nagyon optimista közelítő csak, és ahol tudtam ott felfele „csaltam”. Pl. a közlekedéshez tettem az autóápolást is, ami az egy darab 20%-os elfogadójával feltornázza a sáv átlagát és mivel a közlekedés súlyozottan magas részt képvisel az egész „kosár”-ból így az összesített átlagra is ilyen hatással van. De ide sorolhatnám a Coop boltok 1%-át is, amit „jól” ellensúlyoz néhány eldugott kis élelmiszer/zöldség-gyümölcs magasabb kedvezménye. A „kosár” megosztását a KSH 2009.02.26-án publikált kimutatása alapján készítettem, ami a 2007-es év lakossági költéseit figyeli a COICOP kódok alapján.)

Üzletek száma Szegeden 2008 június: 4630 db
(Forrás szintén a KSH)

Összességében, mindezeket és a Sciennet rendszerét figyelembe véve ez azt jelenti, hogy ha egy család az összes pénzét a kedvezményadóknál költi el akkor, csak is akkor, és csak a legnagyobb jóindulattal tud megtakarítani 4,55%-ot, amiből maximum 0,45+0,27+0,27+0,27=1,34%-ot látja viszont megtakarításként és 2,96%-ot a „JOG”-ban.
Tételezzük fel, hogy
- a költések 50%-át sikerül így megoldani, ami a 4630 vs. 191 db bolt ismeretében erős túlzás és
- a család havi költése 200 000 Ft, a rezsi jellegű kiadásokon és a dohányárun, drogon felül smile.gif
A megtakarítás így 1340 Ft/hó és 2960 Ft/hó a „JOG” részen keletkező izé.

... és ebből akarnak milliomosok lenni?
Akarom mondani: Gazdagodjon meg a költéseiből!
Csak azt felejtették hozzá tenni, hogy másokéból és azt hogy kicsit sok időbe fog telni!

Remélem egyre több ilyen fórum is létre fog jönni, mert egyelőre csak szinte elvakult tagok által működtetett REKLÁM oldalakon tájékozódhattak a kicsit is megfontolt emberek.

Érdekes válaszokat kaptam egy-két fórumon a felvetéseimre.
Érdemes őket elolvasni, talán jól mutatja az eszmeiséget, erkölcsösséget, tényekkel alátámasztottságot, hitelességet.
http://sciennet.forumx.hu/viewtopic.php?t=...mforum=sciennet

...és egy kiegyensúlyozottabb fórum rengeteg tényfeltáró linkkel:
http://www.noiportal.hu/forum/hozzaszolasok2.426.html

További szép napot és jó kedvet!
Üdv
Dova
mágus
Nos igen a fórumozás nem az én műfajom ezért bocsánatot kérek.
Amiért írok az nem más mint a sciennet dolog.
Szerintem érdekes és elgondolkodtató.
Mindenesetre aki regisztrálni akar annak ajánlanám a legfőbb gondolatok figyelembe vételét.:
-Befektetés és kockázati tényező
-vásárlási szokások és annak anyagi lehetőségei(mindenki pénzből él)
-környezeti tényező (lakhely-élettér-személyi kockázat/felelősség)
Az egész jog dolgot 7-15 joggal érdemes elkezdeni ami jól hangzik csak hát ez 70/150ezer forint.
javaslat :a fő jog után áganként 4-4 jog elhelyezése ez már fizet.
A banki havi kamatoknál jobban jövedelmez és mindenféleképpen hosszútávra kell gondolni a profit érdekében.A vásárlás a bejövő pénzből fedezhető ajánlott elköltés(üzemanyag,gyógyszer-élelmiszer)
Mi a befektetés kockázata?Az emberi tényező,aktuális politikai hozzáállás,Vezetői döntések.
Jog nélküli ( vásárlás)belépést azoknak ajánlott akik nagy tételben vásárolnak(üzemanyag,növényvédőszer,Műtrágya stb.)=alkalmanként 40-50 ezer forint/hó
A karrier építés külön mise de azt azért nem árt figyelembe venni hogy a reklám jogok beszerzése nélkül nem érdemes elkezdeni .Ha ez a reklám jog nem beszerezhető de későbbiekben beszerezhetővé válik akkor db-ja
20ezer forint és minimum 5 db kell belőle.
Még sok minden lenne de most már nincs rá időm hogy leírjam.
UI.:aki havi 20ezer forintot meg tud spórolni havonta vagy rendelkezik anyagi tartalékkal 1,2milliótól azoknak jó esélyük van a sikerre. bukás esetén nem esnek nagyot.Minden befektetésnek megvan a kockázata ISMERD MEG EZEKET és ne érzelem irányítsa a döntésedet.
1 jó tanács!
Pénzügyben nincs érzelem!!!(ha hogy ezt már tudod?)
De érted is???
Ha igen akkor te igen kivételes ember vagy .
L_Matyi
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedély nélküli betétgyűjtés gyanújával piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálta a ScienNet-Rendszer elnevezésű törzsvásárlói rendszert. A vizsgálat megállapította, hogy a ScienNet-Rendszer működtetése nem minősül betétgyűjtésnek, vagy más pénzügyi szolgáltatási tevékenységnek. A Felügyelet az eljárásban feltárt kockázatok nyomán más hatóságok eljárását kezdeményezte.

További információk a PSZAF oldalán...
L_Matyi
A helyzet fokozódik. :-)
Adócsalás miatt nyomoznak a törzsvásárlói rendszer szervezői ellen – Lefoglalta a VPOP az összes pénzt.

Egy személyt őriztbe vettek a ScienNet törzsvásárlói hálózat ellen, adócsalás gyanúja miatt indított nyomzás során – értesült a Világgazdság Online. Sipos Jenő, a VPOP szóvivője lapunkak cégnevet nem említve elmondta: a VPOP Központi Bűnüldözési hatósága egy külföldön bejegyzett, a Magyar Köztársaság területén egy speciális törzsvásárlói közvetítő vállalkozást működtető vállalkozás ellen összehangolt akciót hirdetett meg többszázmillió forintos adócsalás gyanúja miatt. Az eljárás házkutatásokat tartottak a cégnél, és egy személyt – a Világgazdaság Online hivatalosan nem megerősített értesülései szerint Leinemann Zsoltot, a ScienNet törzsvásárlói hálózat mögött álló Headmin Kft. ügyvezető igazgatóját – őrizetbe vettek.

További információk...

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.