Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Mikro
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
Szergely
Sziaszto!!

Nos nekem olyan problémával kellett talákoznom, hogy vettünk egy mikrót, hazavittük és másnap kipróbáltuk, hogy milyen a szerkezet. Ez egy digitális simens mikró és mint kiderült vannak gombok, amit nem nem érzékel hiába nyomkodja az ember. Visszavittük a bolta ma a 2 napja vásárolt mikrót és közölte az eladó. hogy veszünk fel egy kárbejelentő lapot és ma jön ugyis a szervizes és meg fogja nézni ha a miró nem javitható akkor kicserélik. Azért az én álláspontom, hogy ha vettem egy tiszta uj 20.000 forintos mikrót akkor nem egy javított mikrót szeretnék kapni a pénzemért. Szóval a kérdésem, hogy ilyenkor él a 3 napos cseregarancia? Csak mert az üzletben mikor kérdeztem közölték hogy változott a törvény és hogy egy szerelőnek kell hivatalosan bevizsgálni az müszaki cikket. Van ilyen vagy ez csak handabanda?
Előre is kösz a helpet.
Kenderice
(Szergely @ 2008.10.08, 12:30) *

Sziaszto!!

Nos nekem olyan problémával kellett talákoznom, hogy vettünk egy mikrót, hazavittük és másnap kipróbáltuk, hogy milyen a szerkezet. Ez egy digitális simens mikró és mint kiderült vannak gombok, amit nem nem érzékel hiába nyomkodja az ember. Visszavittük a boltba ma a 2 napja vásárolt mikrót és közölte az eladó. hogy veszünk fel egy kárbejelentő lapot és ma jön ugyis a szervizes és meg fogja nézni ha a miró nem javitható akkor kicserélik. Azért az én álláspontom, hogy ha vettem egy tiszta uj 20.000 forintos mikrót akkor nem egy javított mikrót szeretnék kapni a pénzemért. Szóval a kérdésem, hogy ilyenkor él a 3 napos cseregarancia? Csak mert az üzletben mikor kérdeztem közölték hogy változott a törvény és hogy egy szerelőnek kell hivatalosan bevizsgálni az müszaki cikket. Van ilyen vagy ez csak handabanda?
Előre is kösz a helpet.

Ha egy termék a vásárlástól számított 3 napon belül elromlik, azt kötelesek kicserélni, javítani nem lehet. Amit neked mondtak, az marhaság. Ha nem akarják kicserélni, írj bele a panaszkönyvbe és állj el a szerződéstől.
Mozigépész
Illetve a boltnak 3 napon belül jeleznie kell, mit fog tenni! Ha nem cserélt törvényt (vagy rendeletet??) szeg!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.