Hello!
Az én javaslatom: hagyd az újabb megkeresést válasz nélkül! Ha újabb fenyegetődző levél vagy levelek jönnek: azt is!
Ha az Intrum fizetési meghagyást küld: ÉLJ ELLENTMONDÁSSAL, abba feltétlenül írd bele, hogy NEM ISMERED EL A KÖVETELÉS JOGI ALAPJÁT!
Ha az Intrum pert indítana (hozzáteszem: 1500,- Ft-os ügyekben nem szokott, csak próbálkozik az "ijesztgetéssel"), bízd meg bátran az elérhető legdrágább ügyvédet! Őt bízd meg azzal, hogy az első tárgyalás kitőzését minden lehetséges kifogás és indítvány előterjesztésével húzza el, ameddig lehet!
Csakis az első tárgyaláson csatold be az első, lezárást közlő levelüket! Ha a más ügyszámra hivatkoznának: terjesszék be a követelést eredetileg megalapozó parkolási adatcsomagot és ezt össze kell vetni az "új" ügyszám alapjával. A turpisság kiderül!
Ez után nem történhet más, mint a bíróság elutasítja felperes keresetét, ő pedig kifizet egy szekérderéknyi per és ügyvédi költséget. A TE ÜGYVÉDED TISZTELETDÍJÁT IS!!!
(sirdani @ 2008.10.10, 14:02)

Hello!
Volt egy "ügyem" az intrumnál kemény 1500Ft, na írok nekik egy emailt erre ez jön:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük ismételt megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a ********** ügyiratszámon lévő ügyet 2008.04.02-án lezártuk.
A fenti ügyben további követelésünk nem áll fenn.
Köszönjük együttműködését!
Tisztelettel: Lehner Andrea"
Erre, mondtam akkor hagyom a fenébe jó!
Aztán most meg elkezdtem postai leveleket kapni, hogy újra tartozom! És persze más az ügyiratszám...
Most akkor lejárt ügyet újra elő lehet venni a fiókból? Vagy most mi a fene ez?