Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Kika Háló Bútor
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
criss
vásároltam egy hálózoba bútort,8 hét után kaptam az smst hogy mehetek érte.
a raktárban amikor átvettem közölték velem hogy 19 comagbol ál.
megszámoltam 18 csomagot de meg nyugtattak hogy azért van mert az egyiken két cimke van.
othon elkezdtük öszeszerelni de megakadtunk az áthídaló résznél ahol kerestük eszeveszetten a szekrény hátlapját.
némi gondolkodás után arra gondoltam hogy biztosan az ajtókal lesz egy csomagban.
lás csodát:ajtók sincsenek
kb 2 órán keresztül próbáltam elérni őket amikor(lehet hogy véletlenül)felveték a telefont,ahol a hölgy közölte velem hogy ha 19 csomagot irt a papír,akor anyinak kellet volna lenniük.
de csak anyiban tud segiteni hogy továbitsa a reklamációt a raktárnak,és majd visza hívnak.
ez az ami azóta sem történt meg.
hová tudjak fordulni?hisz van egy bútorom,és aki hozám belép egyből feltünik neki hogy az áthídaló részen, ami szinte faltol falig tart,nincsen se ajtó,se hátlap
és afinom megjegyzések:"ezért vártál 8 hetet,és fizettél 230 ezret?" devil.gif
Kenderice
(criss @ 2008.10.17, 22:38) *

Vásároltam egy hálószoba bútort, 8 hét után kaptam az sms-t hogy mehetek érte.
A raktárban, amikor átvettem közölték velem, hogy 19 csomagból áll.
Megszámoltam 18 csomagot de meg nyugtattak hogy azért van, mert az egyiken két címke van.
Otthon elkezdtük összeszerelni de megakadtunk az áthidaló résznél, ahol kerestük eszeveszetten a szekrény hátlapját.
Némi gondolkodás után arra gondoltam, hogy biztosan az ajtókkal lesz egy csomagban.
Láss csodát: ajtók sincsenek.
Kb. 2 órán keresztül próbáltam elérni őket. Amikor (lehet hogy véletlenül) felvették a telefont ahol a hölgy közölte velem, hogy ha 19 csomagot írt a papír, akkor annyinak kellet volna lennie.
De csak annyiban tud segíteni, hogy továbbítja a reklamációt a raktárnak és majd vissza hívnak.
Ez az, ami azóta sem történt meg.
Hová tudjak fordulni? Hisz van egy bútorom és aki hozzám belép, egyből feltűnik neki, hogy az áthidaló részen, ami szinte faltól falig tart, nincsen se ajtó, se hátlap
És a finom megjegyzések: "ezért vártál 8 hetet és fizettél 230 ezret?" devil.gif

Sikeres ember nem vásárol a kika-ban lapraszerelt bútort, hanem csináltat egy bútorasztalossal. A te problémáddal az a baj, hogy elhitted azt, hogy a 19 tétel valójában 18. Már itt kellett volna azzal kezdeni, hogy át sem veszed az egészet.
A száztizenkilenc helyesírási hibát és elírást kijavítottam az idézetben, amely miatt utólagos elnézésedet kérem.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.