(Bajbaja @ 2008.10.23, 00:56)

Azzal a problémával fordultam ide, hogy 2007. decemberében vettem egy laptopot (Fujitsu siemens amilo li1705), 1 év garanciával, és eddig elő se lett véve a jótállási jegy, de 1 héttel ezelőtt észrevettem, hogy rossz a dvd írója. Majd a garancialapot tanulmányozva megláttam, hogy 1 giga ram-ot írnak, de csak 448as memória van a laptopban. Bár, a garancialapon nincs konkrétan odaírva, hogy memória: 1 G, de eléggé egyértelműnek tűnik mert mellette pont a processzor és a merevlemez adatai találhatóak számokban. Sajnos más bizonyítékom, papírom nincs a bizonyításra. Így kérem a segítségüket, hogy átvertek-e és ha igen, akkor lehet-e jogi úton vmit kezdeni az üggyel. Előre is köszönöm a segítséget!
Egy képet rakok, hogy világosabb legyen az egész. (1,6 Ghz a processzorom, 1 G (?), 80 G a merevlemezem)
Nekem a képről nem világos, hogy a memóriának 1 GB-nak kellene lennie. Ezért inkább azzal próbálkoznék, hogy a vásárlás időpontjában az adott típust mennyi memóriával árulták, ha erről találsz valamilyen hirdetést tőlük, akkor nyertél.
Ha sikerül bizonyítanod, akkor temészetesen kérheted hogy javítsák a hibát, aza bővítsék a memóriát a gépben vagy cseréljék a gépet egy olyanra, amely megfelel az ígértnek. Ha erre nem képesek vagy nem hajlandók, akkor árlszállítást kérhetsz.