Sziasztok!
Nagyon szeretnék valami tanácsot kapni a következő dologban.Olvastam az egyik oldalon egy hirdetést waschmaschine bt ,csomagolás sérült hütöt árul .Felhívtam a telefonszámot és érdeklődtem ,hogy mit jelent ez.Azt a választ kaptam kisebb sérülés található a kűlső burkolaton.Megkérdeztem lehet-e a hütöt fekve szállítani ,mert én csak igy tudnám utánfuton hazavinni(kb170km).Igen nyugodtan kaptam a választ.Megbeszéltünk egy időpontot kaptam egy cimet Budapest Angeli utca 144 .Odamentünk és kiválasztottunk egy whirlpool kombihütöt 50 ezer ft-ért.Kaptam 6 hónapi jótálást .Nagyon megvoltam elégedve a hütövel egészen addig amig egyszercsak enyhe égésszagot nem éreztünk és nem hütött tovább.Hívom a telefonszámot nem kapcsolható ,gondoltam valamiért kikapcsolta vártam egy hetet nem müködött vártam még eggyet akkor írtam egy ajánlott levelet a számlán lévő cimre Érd Fürj u 43 Kővári Péter cimre.Felhívott az úriember és hebegett habogott hogy nem kellett volna fekve szállitani igy meg ugy.Mondtam neki előtte meglett kérdezve és akkor mást mondott.Végül megbeszéltük mikor megyünk legközelebb és visszük a hütöt. Átvételnél kértem egy elismervényt és megbeszéltük mikor lesz kész akkor kaptam egy másik telefonszámot ,hogy érkezés előtt szóljak oda.Telefon ,minden rendben megtalálták a hibát kész mehetünkérte.Kihoztuk és elkezdtük felrakni amikor feltünt az ajton egy karcolás ami nem volt rajta elötte.Jobban megnéztük és rájöttünk ez nem ugyanaz a hütö.Nagynehezen kiderült a másik javithatatlan volt ezért eldobták.Nem akartuk elhozni ,mert hátul is olyan volt minha hegeszve lett volna az egyik cső.De megnyugtatott ők nem nyúlnak a motorhoz és különbenis ő whirlpoolszervizben dolgozik és ért hozzá.Mire hazaértünk kiszakadt a motor a helyéről.Rőgtőn telefonáltunk neki de ő nem volt hajlando szobaállni velünk szerinte mi vagyunk a hibásak. Ezért kihivtam egy szerelőt és akkor jőtt a hidegzuhany kiderült a hütöt akkor sem tudtam volna használni ha nem szállitom egy centit sem mert idézem a szerelöt
"az ajtókeret fűtés kivan vágva a kapilláriscső ki volt dőrzsölve össze van toldva és brutálisan levan röviditve .És képes volt velünk ilyen messze elhozatni egy használhatatlan dolgot és még ő nem áll velem szoba .A második telefon is csak hangpostán működik de hiába hívom nem válaszol gondolom kiakarja várni hogy decemberbe lejárjon a garancia idő.Mit tehetnék ,hogy válalja a felelőséget és én müködöképes hütöt kapjak.Minden segítséget előre is köszönök!