Tisztelt Olvasó !
Én csak annyit szerettem volna megtudni, hogy hol tehetek panaszt a szociális ebédek minőségi, higéniás állapotáról.
Nem egy agyvérzéses, feledékeny, mindenben hibát kereső öregember vagyok. Pszihés állapotom is megfelelő, tehát tisztában vagyok magammal és a problémámmal. Ezt csak azért szögeztem le, mert az az általános emberi hozzállás a rokkantnyugdijasról, hogy aki rokkant az már értelmi fogyatékos is.
A kerületemben 2008. április 1-től a szociális gondozottak (többsége idős, beteg, szegény ember) más Kft-től kapják az ebédet. Ez a kft megfelelt az összes kritériumnak, amit a közbeszerzési törvény előirt. Aranytálcás bemutató ebédet is tartottak az Önkormányzat vezetőinek. Igen ám, de mi gondozottak nem azt a minőséget és mennyiséget kapjuk, amit beigértek. Itt a kerületben már többször felszólaltunk, de azt a választ kaptuk, hogy már több évre megkötötték a szerződést a céggel, alacsony áron szállitanak, kitünő papirjaik vannak, a heti jelentésekben, meg az étlapokon egészen jó dolgokat főznek. Igen a papirok rendben vannak, de mi izetlen, kevés, állagában gusztustalan, a dobozon lévő felirattal nem egyező ételt kapunk.
Hol és milyen formában tehetek bejelentést?
Üdvözlettel : Marton Judit rokkantnyugdijas