(rzx @ 2008.11.28, 12:13)

(Már nem) garanciális termékben történt alkatrészcsere garanciális feltételei
Szóval konkrét eset:
6 éves kombi gázkazánban váltószelep csere történt, amelyre a beszerelő cég (egyben akitől az alkatrészt is vásároltam) garanciát vállalt.
A szerelő távozása után lepődtem meg, hogy elfelejtett tájékoztatni arról hogy leragasztotta, kvázi "leplombálta" a készüléket:
vagyis a készülékház kinyitása csak ennek megsértésével lehetséges.
Ahhoz tudnám hasonlítani az esetet, hogy egy autóban mondjuk generátor csere történik, az új alkatrészre az eladó (és beszerelő) cég garanciát vállal, viszont a motorháztetőt leplombálja.
Ki kell cserélni a szobatermosztátot, emiatt a készülékházba is be kellene nyúlni. Ehhez nem kívánom igénybe venni az ominózus cég szolgáltatását.
A cégnél csak „diszpécserrel” tudtam beszélni, aki nem tud felvilágosítást nyújtani róla csak a „szerelő”, aki természetesen vidéken van és nem elérhető – csak jövő héten lehet vele beszélni…
Én viszont most szeretném megoldani a dolgot.
A kérdés: van e jogszabályi előírás, ami alapján a fenti módon járhat el az alkatrészcserét végrehajtó cég?
Ebből következik, a plomba eltávolítása garanciavesztéssel járhat e?
köszi a tanácsokat!
rzx
1. Attól, hogy matricát ragaszt a szerelő a kazánra és ezt eltávolítod, még nem szűnik meg automatikusan a jótállás. Ez eleve csak akkor jöhet szóba, ha erről előzetesen tájékoztattak (pl. a ótállási jegyen).
2. Még ha tájékoztattak is arról, hogy a jótállás szerintük megszűnik, ha a plombát leveszed, ez nem feltétlenül jogszerű. A jótállás (garancia) ugyanis arról szól, hogy a szolgáltatónak bizonyítania kell, hogy a meghibásodás átadáskor nem volt "benne" az áruban (pl. anyaghiba, hibás szerelés formájában), hanem azt utólagos behatás (pl. nem rendeltetésszerű használat, szakszerűtlen javítás) okozta.
Az, hogy egy plomát levettek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a készülékkel szakszerűtlenül bántak. Ha Te azt mondod, hogy nem nyúltál a szelephez és úgy romlott el, a szerviz pedig állítja, hogy matrica nékül nincs garancia, akkor legfeljebb a bíróság dönthet az ügyben.
3. Bármit is mond bármiféle szerelő vagy diszpécser, azzal nem sokra mész, mert utólag nem fogod tudni bizonyítani. Pl. most azt mondják, vedd le nyugodtan a matricát és tedd be a termosztátot, aztán mikor elromlik a mittudoménmilyen szelep, akkor közlik, hogy elvesztetted a garanciát. Kezdhetsz velük vitatkozni, hogy miben maradtatok.
Szóval ha állásfoglalást akarsz, akkor azt írásban kérd és ők is írásban küldjék meg. De nem tudom, a konkrét kütyü megér-e ennyi vacakolást.