(Mozigépész @ 2008.12.05, 21:29)

A jelentős kellemetlenség a javításra vonatkozik, nem pedig a javítás mennyiségére!!!!!
Ez már csak akadékoskodás, nem viszi előre az ügyet, ilyet én is tudok: A jelentős kellemetlenség nem a javításra vonatkozik, mert ez nem egy foghúzás, nem fáj nekem, ha javítják a kávéfőzőt.
A jelentős kellemetlenség nincs pontosan definiálva, a javítás maga nem lehet jelentős kellemetlenség hiszen az valami szükségszerű dolog, így kizárólag annak a hossza és/vagy a hibák túl gyakori előfordulása minősülhet annak. A jelentős kellemetlenség kizárólag a vásárló szemszögéből értelmezhető. A szokásos példa a hűtőszekrény, amelyet nyáron egy napra se szívesen nélkülöz az ember. Akinek viszont kettő van, az nem hivatkozhat arra, hogy jelentős kellemetlenség, ha csak két hét múlva lesznek kész a javítással. Ugyanígy szerintem az első javításnál az ember türelmesebb, a harmadiknál pedig már egy hét is jelentősebb kellemetlenség, mert egyszerűen összeadódik az ember fejében az az idő, amíg a készüléket mellőzni kényszerült. (Anyagilag is összeadódik a kára, ha mondjuk emiatt 100Ft-os kávét kell innia reggelente a sarki boldban, hiszen azért vette a kávéfőzőt, hogy ne kelljen erre ennyit költenie.)
Szerintem tatu érti, hogy miről van szó, és majd ő eldönti mennyire kellemetlen neki a kávéfőző hiánya, nem érdemes erre több energiát pazarolni...