Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Upc Lassú Internet
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
LavX
Van nekem egy 1280/256 sebességű internetem. Ez a csomag azóta megszünt, de ha jól emlékszem Start néven ment. 1 éves hűségnyilatkozat volt. Ez most december végére fog lejárni.

Ősz közepe fele a P2P forgalmak teljesen lelassúltak. Főleg a héten lassúlt le. 150kB/s a letöltési sebesség, de 30-25 kB/s jött ősztől, most meg 1-2 kB/s. Jönne 150 kB/s-l, de akármit csinálok csak 1-2 kB/s. Próbáltam windowson, Linuxon(ebből ubuntu és opensuse), más gépen, de egyiken se ment annyival a p2p, mint ahogy kellene. A HTTP és az FTP kapcsolat jön maximummal. Mi ilyenkor a teendő?
Mozigépész
UPC korlátozza a P2P forgalmakat. A Bithorlon olvastam valami okoskodást, volt akinek bejött, másnak meg nem. hívd fel az ügyfélszolgálatot és beszélj velük!
TheElf
LavX: Semmit, ugyanis még csak nem is igazi korlátozásról van szó, az internet elérésed addig a pontig ameddig ezt ígérték gyors, szerződésszerűen teljesítenek. Az, hogy rangsorolnak: A legtöbb szerintük is fontos használat elsőbbséget élvez a P2P pedig csak a maradék sávszélességhez jut hozzá: Nem meglepő.
ferry
Ami ebben szép és érdekes, hogy ugyebár a p2p nem csak illegál lehet, és ami nekem megdöbbentő..én személy szerint sokat használom egy msn-en történi file küldés is botrányos ha nem UPC irányba történik. Az pedig már elég nehezen védhető, hogy miért korlátozzák és priorizálják
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.