Tegnap, ahogy mondtam, elmentem a Bluefish Teréz Krt.-i üzletébe, először le a szervizbe, ahol kedvesen fogadtak és látszott, hogy már korántsem a pénteki kimerültség van az embereken.

Rövid kellemes beszélgetés után felküldtek, ahol a pénztárnál rövid várakozás után odaadták az átvételi elismervényt. Nagyon kedvesek voltak, és odajött egy kollégájuk, sajnos nem mutatkoztunk be egymásnak, hogy mondták neki, hogy nekem megvannak a jogszabályok, meg a jegyzőkönyv és hogy oda tudnám-e adni ezt. Mondtam, hogy szívesen, ha tudunk keríteni egy konnektort, mert épp le van merülve a laptopom. Aztán átmásoltunk mindent ami vonatkozhat rájuk, 49-est, 151-est, ptk szemelvényeit, 17/1999-est, egy 49-esnek megfelelő jegyzőkönyvet, 249-est. Örültem, hogy ilyen jó fogadtatásban részesültem.
Aztán megkérdeztem, hogy honnan fogom tudni, hogy mi hír az ügyemmel, azt mondták, hogy ha 9-ig nem lenne semmi, akkor jelentkezzek. Úgyhogy ennyi történt röviden tegnap.

U.i.: Had utaljak vissza arra, hogy számla és jótállási jegy nélkül indult a dolog, és Takács Roland jóindulatának köszönhetően ő ezt postai úton elküldte nekem, elsőbbségivel és ajánlva.

Amit azóta is nagyon szépen köszönök.