Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Telefon
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
Zoltanko
Sziasztok!

Nemrégen vettem 1 telefont amit régen akartam... Megtaláltam itt neten 1 nem tömegtelefont és hát oké rendelem mert az van alá írva kifogástalan állapot és megkímélt állapot smile.gif 1 éves kb!!!!
Na ezzel nem is lenne semmi, ha ingyen adta volna.... De nem így volt!! bangin.gif

A Telefon full leamortizált állapotban illetve beragadó gombok és hát számomra használhatatlan állapotban érkezett meg!!! Na ezellen mit ?

Minden lehetőséget elfogadok!!!

előre is köszi aki tud segíthet smile.gif
Captain Crash
Nem tudunk segíteni, ameddig a szerződés körülményeiről többet el nem árulsz. Kezdjük azzal, hogy jobban körülírod, hogy pontosan hogyan is történt a vásárlás, kivel kötöttél szerződést (magánszemély, vagy kereskedő). És így tovább. Ha lényeges körülményeket nem társz elénk, akkor mi sem tudunk hasznos válasszal szolgálni. Köszi!
Blade
Nagy általánosságban elondthatom, hogy ha kéztől, használtan vettél valamit, akkor az bukta. wacko.gif
Elvileg van néhány jogszabály, amire lehet esetleg egy polgári pert alapozni, de egyrészt nem biztos, hogy tudod megfelelően igazolni a vételt, másrészt egyszerűen nem érmi meg a pereskedést, hacsak nem nagy (több százezer forint) értékről van szó.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.