Hali
Leirom a szomoru tortenetem hogy hatha valaki hozza tud szolni.
Van egy online kaszino ahol volt egy kedvezo promocio hogy adnak 1 orara 1000 eurot es ha nyerek akkor enyim amit nyertem ha vesztek akkor nem vesztek semmit. nevezetesen errol van szo : Play for free Win for real
A szerencsetlensegem azzal kezdodott hogy nyertem 62 eurot:(
Miutan nyertem mondtak hogy ahhoz hogy kivegyem be kell fizetnem 40 eurot minimum. Ez nem volt gyanus mert sok pokerteremnel ugyanez a helyzet hogy amig nem fizetek be addig nem lehet kivenni penzt es azoknal nem volt meg semmi problemam egyenlore.
Igy befizettem a 40 eurot. most hogy befizettem jottek a problemat hogy igazabol amit nyetem 62 eurot az nem is az enyim ahhoz kellene annyit jaccani hogy annyi ido alatt biztos elvesszem az osszes penzem (nevezetesen 15X oset a legidealisabb esetben de ez annal a jateknal ahol a legkissebb az esely a nyeresre. rulettnel ahol a piros feketevel eleg sokaig el lehetne huzni ott 375X oset kellene feltenni osszessegben ami megintcsak belathato hogy biztos buko dolog).
Ami a nagyobb problema hogy amit befizettem azt en nem tudom kivenni mert kapcsolodik a bonuszhoz. es csak azutan tudnam kivenni miutan a bonuszt bevaltottam.es persze a nem a bonuszbol jaccok alapbol szal nem az fogy hanem a 40 eurom(mostmar csak 39 mivel kiprobaltam hogy ha vesztek akkor mi fogy).
Nah a kerdes: szerintetek amit befizettem penzt azt visszatarthatjak mas orszagokban vagy akar magyarorszagon is azzal az indokkal hogy jaccanod kell azzal amit befizettel vagy kotelesek lennenek visszaadni azt a penzt amit en fizettem be es az enyim, ha en azt mondom hogy a bonusz nem erdekel amit nyertem?
a szabalyzatban benne van valahol hogy jaccanom kell, csak persze ezeket mindenki hallgatolagosan fogadja el.Csak ha jogszabaly nem engedi meg hogy visszatartsak a sajat penzem akkor lenyegtelen hogy mit mond a belso szabalyzat.
szal ha valaki tudja hogy ez akar magyarorsagon vagy mashol hogy mukodik akkor szoljon.
A szokasos tanacsot hogy fogadjak ugyvedet azt kihagyhatjatok mert 40 euroert nem fogok.
Minden tanacsot szivesen fogadok.