Új tagként félek egyből kérdéssel indítani, de valójában ezt egy gyűjtő topiknak szánom, mivel a webshopokra vonatkozó szabályozások és amúgy maguk a jogszabályok (minden téren) nekem legtöbb esetben ködösek.
A kérdésem és vita indításom lényege, hogy milyen jogokat kell betartson egy webshop? Gondolok itt arra, hogy a termékeknél kötelező e nekik alapvető információkkal szolgálnia a termékükről a weboldalukon (hiszen ez a 'boltjuk'..... garancia, műszaki vagy egyéb paraméterekre gondolok) és ha kötelező milyen szankciókat lehet érvényesíteni?
Legtöbbször az a webshopok felől az érzésem, hogy mivel nem nagyon van rájuk ilyen jellegű kötelezetség, legalábbis én nem sokat találtam (mint pl a hagyományos boltoknál ahol a megfelelő tájékoztatást biztosítani kell pl egy sporteszköznél ahol a biztonságos használathoz erre szükség is van) így 'mindent' megtehetnek. Könnyen kaphatok nem valós információkat vagy éppen néhány fontos információtól megfosztanak. De írok konkrét példát ha esetleg nem lenne érthető mindenki számára mire gondolok.
Adott vagyok én és szeretnék venni egy sporteszközt. A webáruház honlapjára felmegyek és találok egy terméket ami történetesen saját márkájuk ergo máshonnan ez a termék nem beszerezhető! A webshopon a műszaki paraméterek leírása több mint hiányos. Garancia idő nincs feltüntetve és a rendeltetés szerű használathoz szükséges információk sincsenek feltüntetve (pl, hogy milyen önsúlya lehet a felhasználónak, hogy azt rendeltetés szerűen tudja használni). Emailben és telefonon is többször érdeklődtem, de emailbe semmi választ nem kaptam (2 emailcímet folyamatosan bombázok és egy webshoptól igencsak aggályos ha nem használnak netet nemde?!) telefonon meg az ügyintézúő, nem tudott nekem választ adni.
Van kihelyezett bemutató termük is, de nekem az többszáz kilóméter, de mégha a szomszédba is lakok akkor is kérdéses, hogy egy webshop miért nem lát el megfelelő infókkal. Nekem logikusan (és nem jogszabály szerint csak mint laikus) az jön le, hogy a webshop épp olyan bolt mint egy fizikailag is létező csak annak egy virtuális megfelelője.
Szóval a kérdés lényege: Egy webshopnak milyen információkat kötelessége a fogyasztó számára biztosítani? (abban az esetben is érdekelne ha ez csak webshop illetve a másik eset hogyha webshop is és rendes fizikai bolt is)Kötelessége e egyáltalán teljeskörű tájékoztatást biztosítani és ha nem akkor ez mégis nem bűzlik kicsit?
De jöhet ide minden ilyen jellegű webshopoknál kérdéses dolgok!
A válaszokat előre is köszönöm!