Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Vezeték Nélküli Fejhallgató
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
Bandi_81
Sziasztok!

Kedden (2009.01.13) sikerült vennem egy Logitech vezeték nélküli fejhallgatót. Semmi műszaki hiba nincs vele, nagyon szépen szól, csupán egy gondom van.
Az elmúlt napokban megfigyeltem, hogy a fejpánt mintha kicsit szűk lenne még akkor is, ha teljesen ki van húzva ( éppen leér a fülemre... az én fejem nyílván túl nagy ohmy.gif) ) és egy idő után kényelmetlenné válik ha rajtam van.

Három napon túl vagyok a vásárlástól számítva, lehet ilyenkor csinálni még valamit? Cserével, levásárlással nem szeretnék élni, mivel a cserének amúgy sem lenne értelme, másik wirelesst meg nem láttam (ha lenne is, sem érdekelne, valami rosszabb kategória, vagy ne adj isten drágább), más meg nem érdekelne szóval a leváráslás is kilőve.

Köszi előre is a segítséget!

Üdv,
Bandi

ityam
sajnos ha nem hibas a termek akkor csak egyezkedni lehet az eladoval de semmit sem koteles tenni.
A levasarlast szoktak felajanlani, de ennel tobbet nem nagyon lehet elerni.
Proba cseresznye.
Bandi_81
Köszi a hozzászólást! Sajnos én is így gondoltam...

Az említett fejhallgatót Saturnban vettem és a honlapjuk szerint 14 napon belül cserélnek:

Bármely, üzletünkben vásárolt terméket garantáltan kicserélünk számla ellenében 14 napon belül, ha sértetlen állapotban és eredeti csomagolásban hozod vissza hozzánk.

Ez akkor csak a cserére, esetleg levásárlásra vonatkozik.

Van valakinek esetleg személyes tapasztalata a bolttal? Bár Saturn = MM szal...
ityam
en mar hallottam olyat hogy a saturnosok egy par napon belul vissyzadtak a penzt is de nem tudom mennyire altalanos. en azt mondom menjel vissza es probalj beszelni veluk. minel hamarabb mesz vissza annal jobbak az eselyeid.
Mivel nem kotelesek csinalni semmit ezert nagyon a megeggyezesre kell torekednek.szal ha ugy latod akkor mond el hogy mi volt a problemad vele ha latod hogy erdekli oket.
En megprobalnek minel hamarabb baratsagosan elbeszelgetni veluk biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.