zolika73
2009.01.21, 17:07
Szép napot mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni!
Dec. elején vásároltam a hatvani Tesco áruházban egy DVD lejátszót, amit karácsonyi ajándéknak szántam. A vevőszolgálaton közölték, hogy blokk garanciás a készülék (2év) és ez időn belül ha bármi baja van a készüléknek, hozzájuk kell visszajuttatni, amit kicserélnek, vagy le lehet vásárolni a vételár összegét. Hozzá kell tenni, hogy a garancia levél, amit lepecsételtek, nem magyar nyelvű volt! Kb. 1 hét múlva otthon kibontottam, hogy ellenőrizzem a működését, és észrevettem, hogy csörög a készülékben valami. Én egy elektronikai cégénél dolgozom, minőségbiztosítási részen, és ezért tudom, hogy egy "kóbor" csavar akár életveszélyes is lehet! Azonnal vissza is vittem az áruházba a készüléket, ahol viszont közölték, hogy nem cserélik ki, illetve le sem vásárolhatom a vételárat. Ki is próbálták, de a készülék működött. Igaz a csörgést ők is hallották. Egy papírra írtak egy Bp-i szervíz címet, hogy oda vigyem a készüléket! Én ebbe nem egyeztem bele, ezért elvállalták, hogy ők intézik a szervizelést. Erről jegyzőkönyv is készült kb. dec. 10-12 környékén, és azóta semmi hír a készülékről. Kénytelen voltam Karácsonyra egy másikat vásárolni.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetekben mi az eljárás? Mit tudok tenni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Mozigépész
2009.01.21, 22:01
Számos helyen le van írva, ezért kár volt nyitni új topikot.
Beleírni a vásárlók könyvébe a problémád, miszerint 15 napra nem törekedtek a javítás során, így te elállsz a vásárlástól, és a teljes vételárat kéred vissza. Ha helyben erre nem válaszolnak megfelelően, úgy a beírásra 30 napjuk van válaszolni.
zolika73
2009.01.22, 11:46
Köszi szépen!
Igen, utólag megtaláltam az önvédelmi kézikönyvet.
Nagyon siettem az írással és csak utólag böngésztem rendesen az oldalt.
Még egyszer köszi!
Captain Crash
2009.01.22, 13:01
Blokk garancia nem létezik, nincs. Két lehetőség van:
A termék a kötelező jótállásról szóló 151/2003-as Korm. rendelet mellékletében taxatíven felsorolt termék közé sorolható, s ez esetben a rendelet alapján kötelező jótállás hatálya alá tartozik.Ilyen esetben jótállási jegyet kérés nélkül rendesen kitöltve kell a kötelezettnek a jogosult részére átnyújtania.
A termék nem tartozik az említett rendelet hatálya alá, ilyenkor jótállási nyilatkozatról beszélünk, melyet a fogyasztó kérésére - Ptk. 248. § (3) értelmében - írásban vagy más maradandó eszközzel rögzíteni kell, és a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani.
Egyéb esetekben szóban elhangzott nyilatkozat nehezen bizonyítható, könnyen letagadható. Amennyiben nem hajlandóak eleget tenni a jogszabályban foglalt kötelezettségeiknek, vásárlók könyvébe kell leírni a vállalásukat és azt, hogy ezt nem voltak hajlandóak a.) átnyújtani (kötelező jótállás hatálya alá tartozó termék esetében), ill. b.) irásba foglalni és rendelkezésre bocsájtani (egyéb termék esetében szóban vállalt jótálláskor).