Kedves Mindenki,
Történetem a következő: 2006. novemberben vásárolt műszaki készülékem (2 év garancia) meghibásodott. 2008. szeptember közepén visszavittem A és B hibával. Október végén visszakaptam, A hibát javították, B-hez tartozó hibajelenség súlyosbodott (ami azt illeti, egy elemi funkció használhatatlanná vált). Másnap visszavittem. Január 5-én kaptam meg újból. 1 nap használat után ismételten meghibásodott (teljesen használhatatlanná vált). Ismét visszavittem a készüléket, majd írtam egy levelet, röviden a következő tartalommal
- a készüléket 3x kellett visszavinnem
- a készüléket több mint 120 napja nem tudom használni
- ennek szellemében, a nekem okozott jelentős kényelmetlenség okán elállok a szerződéstől
- az elállástól számított 7 napot adok az eredeti vételár visszatérítésére
A szervíz feltehetőleg a kézbesítés napján küldött egy SMS-t, hogy a készülék javítása elkészült, mehetek érte (megjegyzem: az első két alkalommal másfél, ill. két hónapig tartott a szervízelés, most pár nap alatt elkészültek, felteszem csak a kapott levél miatt.)
Kérdéseim:
- jogosan jártam-e el?
- van-e bármilyen jelentősége az általuk küldött SMS-nek?
- mire számíthatok az ügy folytatásaként?
Köszönöm szépen!
Ja igen, fontos még, hogy az első két alkalommal adtak cserekészüléket a javítás idejére, de mindkettő hibás volt, így azokat sem tudtam használni.