Több éve keresem, a ( villany,víz és csatornadíj, gázdíj, szemétszállítás) számlákon taláható alapdíj, minimális teljestésidíj, vagy hasonlók jogosságát+ Áfá inddokait!
1/ Nem tudom milyen áru, hogy Áfa köteles?
2/ Összegyüjtöttem az összes jogszabályt, de sehol nem találtam, hogy: ezt szehetik!
3/ A hatósági árnál viszont azt találtam, hogy ezeket az árakat: "[b] ugy kell megállapítani, hogy tartalmazza a szlogáltató összes réfordított költséget, és a nyereséget is"!!![/b] Akkor mire fizetünk?

A Provident, csak 58,3% a kamat! Ennél nagyobb kamata van a Benefical banknak! 75%- felett!! "Uzsora kamat Törvény most," Röhely lesz!!! Nem úgy kellene rendezni, hogy a bankokra is vonatkozzon? A betéti kamatoknak legfeljebb 4-5x-e lehetne a kölcsön kamat?

A legtöbb bank inflációra hívatkozva emeli a kamatot! HSBC Credit átvette ( ugyan az a telephely) a Beneficalt, azonnal 18 %-al kedvezőbb kamatos kölcsönt hírdettek! Hová fordulhatok, ha a "változó fellel" ( Szerződésben csökkenhet is ) nem érzi betartandónak!!

Credit az Európarkban! Eredeti iratokat többszöri kérésre se óhajtja visszajuttatni!!