Sziasztok!
Kérlek valaki segítsen. 2008 december 15-én bevittem javittatni egy navigációs készüléket, Győrben egy műszaki boltba ahol állitólag nagyon fukarok. Készült egy jegyzőkönyv. Mindent tartalmaz kivéve a teljesités időpontját. A dokumentumon rajta van, hogy 15 napon belül megpróbálják helyrehozni. Szóban tájékoztattak, hogy három négy héten belül meglesz. Ha javitható akkor javitják ha nem akkor csere. 49\2003 (VII.30.) szerint három napon belül nem hivtak. Három négy hét után sem hivtak. Én telefonáltam 2009. 01. 27-én. Nem igazán tudták megmondani mi van a készülékkel. Jeleztem nekik hogy a héten kell mert szombaton utazom és kellene. Ha nincs nálam akkor az "jelentős kényelmetlenség". Ma bementem a boltba érdeklődni. Rögtön telefonáltak a szervizbe. Legalábbis ezt állitották. Azzal nyugtattak hogy hétfőn meglesz. Azt mondták hogy tőlük független a javitás ideje. A szerviztől függ. Továbbá hogy a szerviz nem üzemel ünnepek alatt és csak január 5-én kezdenek. Ezt nekem nem jelezte senki. Kértem vissza a pénzem vagy egy másik készüléket. Nem lehet mondták. Megmutattam nekik a fenn emlitett rendeletet. Azt a választ kaptam, hogy az csak szavatosságra érvényes. Mondtam hogy nem. Ők mondták hogy de. Itt meguntam a dolgot. Összesen 50 nap telt el. Holnap utaznék. Hmmmm. Mit tehetek. Kinek szóljak szombaton. Mármint hivatalos szervnek mit tehetek segitsetek köszönöm. E- mailom: sylard@gmail.com.
Köszönöm