Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Playstaiton
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
szapeboy
Sziasztok!

Nekem az alábbi a problémám:
2 hete vettem egy Playstation 3-at és szokatlanul felhangosodik 10-15 perc után a hűtőventillátor. Először megpróbáltam átrakni máshova, hátha a szellőzés miatt van, de nem így volt. Ezutűn fogtam magam, átmentem az ismerősömhöz a konzolommal együtt, mivel én nála próbáltam ki az övét, mielőtt én beruháztam volna egy sajátra. Azonos körülmények között az ő gépén megnéztünk 2 filmet, a konzolnak semmi hangja, az enyém 15 perc filmnézés után felpörög és zúg. Megkerestem gyorsan a sony supportot mailben, először visszaírták, hogy ez teljesen normális (vásárlás előtt szintén fórumoztam sony-ékkal és azt állították, hogy a zajszintje egy új Playstation 2-nél nem hangosabb, én pedig örültem, mert épp egy playstation 2-t cseréltem le.). Ezt követően ment egy pár levélváltás és azt javasolták végül, hogy vigyem vissza a vásárlástól számított 72 órán belül a gépet a boltba, ahol vásároltam. Ez sajnos nem jött össze, mert Kecskeméten vettem a gépet és sajnos ugyanabban az időszakban dolgozom, mint ahogy a bolt nyitva van, illetve 1 út kb. 5.000 Ft-ba kerül. Miután letelt a 72 óra, azt javasolták, hogy vigyem el egy sony márkaszervizbe, hagyjam ott és majd bevizsgáltatják egy központi helyen, ha hibásnak bizonyul, akkor elszállítják az európai szerviz központba és javítás után kapom vissza. Felvilágosítottak, hogy ez akár 60 napot is igénybe vehet és lehet, hogy nem is a saját konzolomat kapom vissza, hanem egy másik javított (refurbished) darabot. Ezzel viszont szintén az a baj egyrészt, hogy dolgozom amikor a szerviz nyitva van, illetve a legközelebbi ilyen hely is 80 km-re van tőlünk, szintén utiköltség 2x elég húzós, nameg az a 2 hónap sem tetszik, mivel 2 hete adtam ki 130 ezer forintot a gépre és jó lenne idén még használni is.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek, mert jelen állapotban nem igazán használom, mert jóval hangosabb a beigért 22dB-nél és inkább egyelőre a számítógépet használom DVD lejátszásra, mert még az is hangosabb...

Köszönöm előre is.
Patrick Bateman
Hali! clap2.gif

Nekem olyan jellegű a PS3 problémám, hogy a gép a 2. hónap használat után felmondta a szolgálatot!
(Nem játszott le semmilyen formátumú lemezt!) sad.gif
Visszavittem a hibás gépet a kereskedőhöz, akitől vettem, (Ez a szeptember 10.-i héten elején történt meg.) és ők pedig elküldték a Sony szervízbe megjavíttatni!
Már többször érdeklődtem a kereskedőnél a PS3 javítása után, és közölték, hogy a szervízben úgy informálták őket, hogy min. 60 napos a javítás átfutási ideje!
De a kereskedő elmondta, hogy egy ismerősének a gépe is elromlott, és már augusztus közepe óta a szervízben van, ám még mindig semmi hír felőle! sad.gif
Egyébként a szervizesek szerint a hivatalos javítási szállítás útvonala: kereskedő - Sony szervíz - Sony Hungária - Szlovákia - Belgium
Elvileg az európai gépeket Belgiumban javítják, és onnan küldik ugyanezen útvonalon vissza, ha elkészültek!
Bár hallottam olyan infót is, hogy a Sony Hungária benne sincs ebben az egész procedúrában! sad.gif

A kérdésem a következő lenne, ha jár erre valaki hozzáértő:
Milyen jogaim vannak ilyenkor, mit kérhetek, és mit tehetek, ha szeretném visszakapni a gépemet?
Hivatalosan mennyi a garanciális javítás ideje a magyarországi törvények viszonylatában, és ha ezt túllépik akkor milyen jogi lehetőségeim vannak akár a pénzem, akár a gép visszaszerzésére?
Már kezd egy kicsit idegesítőleg hatni, hogy vásárolok egy 140 000 ft-os szórakoztató elektronikai cikket, és még csak nem is használhatom! sad.gif

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv! clap2.gif
asdf
15 napjuk van ra. Vasarok konyvebe bejegyzes mindenkeppen, hogy esszerutlen hatarideju a javitas, a termek cserejet kered, ebbe nem fognak belemenni, maris bejelentkezhetsz a bekelteto testulethez (ingyenes), es ennyi pocsolesnel akar el is lehetne allni a szerzodestol (cucc vissza az eladohoz, vetel(!!!)ar vissza hozzad, mert ekkora osszegnel mar megeri birosagra jarni smile.gif
Patrick Bateman
(asdf @ 2007.11.01, 10:53) *

15 napjuk van ra. Vasarok konyvebe bejegyzes mindenkeppen, hogy esszerutlen hatarideju a javitas, a termek cserejet kered, ebbe nem fognak belemenni, maris bejelentkezhetsz a bekelteto testulethez (ingyenes), es ennyi pocsolesnel akar el is lehetne allni a szerzodestol (cucc vissza az eladohoz, vetel(!!!)ar vissza hozzad, mert ekkora osszegnel mar megeri birosagra jarni smile.gif

Köszönöm a választ!

Viszont még annyi a bajom, hogy igazából nem az üzleten akarom elverni a port, mert ők normálisak.
(Gondolom az üzletre vonatkozik a 15 napos javíttatási határidő.)
A problémám inkább a Sony szervízzel van, meg ezzel az egész procedúrával amit rákényszerít a szervíz a vásárlókra! mad.gif
Szóval kihagyható-e az üzlet ahol vásároltam a gépet, és lehet egyből a Sony szervíz irányába tenni a lépéseket?

A választ köszönöm előre is!
Captain Crash
(Patrick Bateman @ 2007.11.05, 00:37) *
Viszont még annyi a bajom, hogy igazából nem az üzleten akarom elverni a port, mert ők normálisak.
(Gondolom az üzletre vonatkozik a 15 napos javíttatási határidő.)
A problémám inkább a Sony szervízzel van, meg ezzel az egész procedúrával amit rákényszerít a szervíz a vásárlókra! mad.gif
Szóval kihagyható-e az üzlet ahol vásároltam a gépet, és lehet egyből a Sony szervíz irányába tenni a lépéseket?
Te az üzlettel kötöttél szerződést, a szerviz az ő teljesítési segédjük, akinek a tevékenységéért úgy felelnek, mintha azt ők végezték volna. Tehát te a bolttal állsz szerződésben, velük kell elintézned a dolgot, aztán a szervizen verjék le ők. Miért gondolod, hogy attól, hogy kedvesek már nincs is felelősségük? Te sem kedvességgel vásárolsz, hanem pénzzel, itt is pénzről van szó. Ha annyira kedvesek, akkor úgyis meg fogják érteni ha áttérsz a kicserélésre, vagy elállsz a szerződéstől.

Tehát mégegyszer, az, hogy ilyen kényelmetlenséget okoznak neked, az a kereskedő felelőssége. Ő felel feléd. Aztán ő majd szépen leveri a szervizen azt, hogy te elálltál, mert ők eddig töketlenkedtek.

Akivel én szerződök az felel felém azért, hogy hibátlanul teljesítsen, ergo nála fogom érvényesíteni a jogaim, a többit oldja meg ő.
szapeboy
Én Kecskeméten az 576-ban vettem a konzolt, az eladó viszont azt mondta, hogy ha gáz van vele, közvetlenül márkaszervizbe vigyem...
asdf
Tokmindegy mit mond az elado, valasztasod szerint oda viszed, ahova akarod, kenyelmes, tetszik. A vasarlas helyere, VAGY a szervizbe. Te dontod el, hogy hova.
szapeboy
Köszönöm a gyors választ! Esetleg az eredeti problémámra valami javaslat?
Captain Crash
Úgy emlékszem arra már kaptál választ, de ha maradt még valami kérdésed, akkor kérdezd meg légyszíves újra! Egyébként itt egy kis olvasni való:
szapeboy
Szia!

A nyitó témára gondoltam, mert arra úgy látom nem érkezett válasz.
Viszont lehet, hogy tévedek... biggrin.gif De a bolt nem nagyon akarja, hogy oda vigyem vissza, inkább megadják a kecskeméti sony címét.
asdf
(szapeboy @ 2007.11.06, 11:39) *

De a bolt nem nagyon akarja, hogy oda vigyem vissza, inkább megadják a kecskeméti sony címét.

Kutyat nem erdekel, hogy akarja-e vagy sem, kotelessege atvenni javitasra.
szapeboy
Köszönöm a választ. Akkor oda fogom visszavinni! biggrin.gif
asdf
De aztan datummal ellatott papir nelkul el ne menj toluk smile.gif (amin egyebkent sok masnak is szerepelnie kell amugy)
szapeboy
Oké, ezt észben tartom. Nem tudom, mikor jutok el oda, de jó lenne már, ha nem egy hajszárítón kellene filmeket néznem. biggrin.gif

Egyébként itt is egy cikk, amelyben azt mondják, hogy húúúdehalk a ps3, meg minden... Elküldeném nekik az enyémet szívesen.
http://www.t3.co.uk/news/247/games/playsta...n_3_goes_silent
oattila99
Sziasztok!

Én csak azt szeretném megtudni, hogy ha vettem egy Ps3-at 2007.12. hóban és 2008. Áprilisba vittem el megjavítattni garanciával. 33 napig javítatták. Most 2009.01.20-án elromlott és ugyanaz a baja. Honnantól számít a garancia? Érvényes-e még vagy már lejárt?(a szerviz szerint lejárt.)Szerintünk a javítástól a javított alkatrészre ismét garanciát kellett volna válalni 1 évre.

Köszönettel:Attila
Blade
A szervízben töltött idővel mindenképpen meghosszabbodik a garancia.
Ha ezzel sem jönne ki az egy év, akkor hivatkozz a két éves szavatosságra (mivel a hiba okával kapcsolatban nincs kétség...).
hubandika
Sziasztok!

A következő a történetem:

Vásároltam 2008. Január 31.-én egy Playstaton3 Starter pack-ot. Sajnálatos módon a gép elromlott. A hiba a következő volt: Egyszerűen akármilyen lemezt raktam be a gépbe, nem olvasta, nem érzékelte a gép. Mivel még garanciális volt elvittem 1082 Bp. Üllői út 82. szám alatti hivatalos márkaszervizükbe, ahol felvették a gépet garanciális javításra 2009. Január 21.-én. A gondok itt kezdődtek. A gépet átvették, amelyet egy munkalappal igazoltak. A munkalapon azonban hiába kerestem nem találtam , hogy a gép mikorra készül el. Több sebből is vérzett.Ezt kötelessége feltüntetni a szerviznek a hatályos jogszabályok értelmében, úgy tudom. Ez lemaradt. Kérdeztem a szervizes kollégáktól. hogy mennyi idő lesz a javítás. Közölték, hogy nem itthon Magyarországon javítják, hanem kiküldik Szlovákiába, és ott fog megtörténni a javítás, ezért kb olyan 2-3 hét amíg elkészül a gép. Gondoltam rendben, és élve a jogommal, mivel 15 napon túli javításról volt szó kértem cserekészüléket( a szervi szerint kölcsönkészüléknek hívják). A cserekészüléket csak 1 hét után vehettem át.Mikor hazavittem, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a berakott lemezzel ugyanúgy lefagyott a játékprogram a szerviz szerint éppen akkor érkezett, és felújított cseregépen. Ekkor roppant dühös lettem, gondolom érthetően is. Hétfőn felhívtam az üllői úti szervizt és közöltem, hogy nem jó a "kölcsön gép" sem. Ekkor közölte a szervizes kolléga, hogy semmi gond, menjek be másnap, mert kapni fogok egy másik "kölcsöngépet". Mondtam rendben, ha van cseregép én annak csak örülök. Bementem hát, 2009 02.04.-én ahol meglepően közölték, hogy nem is kell már kölcsöngép, mert megjött az enyém. Milyen meglepő, hogy ilyen gyorsan. Csodálkoztam is. Na most ugye tudni kell, hogy garancia a kicserélt alkatrészekre továbbra is 1 évig fennáll. Kérdeztem is, mutassanak egy munkalapot, hogy mit cseréltek benne, erre azt a választ kaptam, hogy azt nem mondja meg a szerviz, mert amiket kint szervizeltetnek gépeket, arra újra ad "rendes" garanciát a Sony, állítólag méltányosságból, persze ezt csak szóban mondta, semmi papírt nem kaptam róla. Tehát felírta a munkalapomra, hogy kint lett javítva, és ha valami gond lenne vele, csak vigyem be, és akkor szintén garanciálisan javítják.
Fontos, hogy a szervi közlése szerint ezek felújított gépek, amik egy teljesen új burkolatot kapnak. Ez még lényeges lesz a továbbiakban. Na most olyan nincs, hogy nem közlik, hogy mit javítottak meg benne részletesen., ugyanis a további garancia miatt ez a legfontosabb szempont. A másik az , hogy a szervizes kolléga szerint a sorozatszám sem egyezik meg az általam leadott gépnek,mert nem tudják úgy megoldani, hogy az ugyanaz maradjon, amit megint csak furcsállok.(véleményem szerint nem is ugyanazt a gépet kaptam vissza amit leadtam) A problémák itt még nem értek véget. Hazahoztam a gépet, 2009. Február 6.-án be is üzemeltem. Minden szépen működött. Viszont a felújított gép, kb 15-20 perc után iszonyatosan hangosan kezd el hűteni, nem lehet élvezni rajta a filmet, sem a játékot, mert a gép hangja nagyon nagy, szinte csak azt hallom. Ez az egyik gondom. Másik, hogy van egy szintén Sony házimozi rendszerem, amit a Playstation konzollal használok. Ugye a ps3 hátulján található egy Optikai kimenet, amin keresztül tudom csatlakoztatni a házimozi rendszeremhez. Viszont a felújított gép( ugye teljesen új burkolatot kapott) hátulján lévő optikai csatlakozó fele hiányzik. Le van törve, ezért ki be jár a csatlakozó. Az rendben van, hogy elromlik a gép, ez benne van a pakliban. De amit a szerviz csinál, és amilyen felújított gépet kaptam az kritikán aluli. A szervizt még nem hívtam ,mert ugye hétvége van. Hétfőn megteszem. De mielőbbi orvoslást szeretnék a problémámra. Véleményem szerint sorozatos hibát követett el a szervi is( hiányosan kitöltött munkalap,nem közölték mikor lesz kész a gép, nem árulták el mit javítottak a gépeben, nem kaptam a javított alkatrészre plusz egy éves garanciát, az új burkolatba bújtatott gép optikai csatlakozójának a fele hiányzik, a gép hűtése nagyon hangos, és még sorolhatnám.

A kérdésem, most mit tudok tenni? Tudtok ajánlani valami jó megoldást?
Blade
Jogilag abszolut bukta. Egyrészt már nem tudod a géped eredetét igazolni, mert nem az a száma, mint ami a széámlán van.
Másrészt meg ugyanígy elhajthatnak azzal, hogy a garancia lejárt (mert ugye így csak a szervízben töltött idővel hosszabbodott meg...).
Mivel semmit nem tudsz igazolni... ezért jogorvoslati lehetőséged sincs.
Dörzsöltek ezek a PS szervizesek... PS3-at se fogok venni. tongue2.gif
hubandika
na mármost: az eredeti gari levelem, és számlám az megvan, a garilevélen és a számlán is rajta van az eredeti sorozatszáma a gépnek, amit át van húzva és le van pecsételve. tehát igencsak van nyoma. Öröm az ürömben, hogy még hétfőn felhívtam őket, és ma már mehettem egy új masináért. Remélem ez már tökéletes lesz. mondjuk az eredeti papírok mind megvannak. mit nem tudnék igazolni? nem értelek? világosan rajta van, még ő dokumentálta pecséttel aláírással, hogy átírta a gyári számot. De ezt leszámítva "rendesek " voltak. Élből adtak új gépet. Nem is kellet nagyon háborognom.Csak jó legyen. clap2.gif
oattila99
A méltányossági javítás a szervíz szerint 9600Ft.Adnak róla számlát,de a tortura megint ugyan az ,2-3hét Szlovákia teljes felújjítás új borítás ezáltal új szám és már csak fél év garancia.A szervíz nem tudja,hogy mit javítottak.Megnézni szétszedni nem lehet mert akkor ugrik a garancia.Lehet,hogy más szar gépét küldik körbe körbe.
A Sony nem tudom miért ilyen méltányos ,mert az én gépem is a szervízben van méltányossági javításon,pedig már minden garancia lejárt.Ha vissza jön milyen garanciát kérhetek? Valami itt nagyon nem stimmel.Egyébként a régebbi felújjítást elismerték a a gépükben szerepel,és az álltaluk írt ,lepecsételt írományt is elfogatták.Ha nincs blokk vagy ezek szerint ha a fél év lejár akkor a Kp-s felújjítás 85000Ft.Ezért szeretném tudni,hogy mit is kellene kapni /számla,garancia,stb/
Sziasztok
slamnet
Üdv!!
Érdeklődni szeretnék azzal kapcsolatban,hogy vásároltam tavaly karácsonyra a gyerekeknek egy PS3-at,és június elején elromlott. Valószínűleg a HDMI csatlakozó ment tönkre. Bevittem a boltba ahol vásároltam,és elküldték a szervízbe 2010.06.08-án.

Ma 2010.08.20-a van,és még semmit sem tudnak mondani a gépről,csak azt,hogy még szervízben van.
A kérdésem az lenne,hogy van-e valami jogorvoslatra lehetőségem,ha igen ,hogy tudom a legegyszerűbben elintézni.
A válaszokat előre is köszönöm!!!!! clap2.gif
Kenderice
(slamnet @ 2010.08.20, 11:44) *

Üdv!!
Érdeklődni szeretnék azzal kapcsolatban,hogy vásároltam tavaly karácsonyra a gyerekeknek egy PS3-at,és június elején elromlott. Valószínűleg a HDMI csatlakozó ment tönkre. Bevittem a boltba ahol vásároltam,és elküldték a szervizbe 2010.06.08-án.

Ma 2010.08.20-a van,és még semmit sem tudnak mondani a gépről,csak azt,hogy még szervizben van.
A kérdésem az lenne,hogy van-e valami jogorvoslatra lehetőségem,ha igen ,hogy tudom a legegyszerűbben elintézni.
A válaszokat előre is köszönöm!!!!! clap2.gif

Bemész a boltba és jelentős kényelmetlenségre hivatkozva (elhúzódó javítás) elállsz a szerződéstől. Általában a 30 napot meghaladó javítás már belefér az indoklásba.
Az elállás tényét a vásárlók könyvébe is beírhatod, ha ott azonnal nem fogadják el azt.
Elállás esetén a teljes vételárat vissza kell fizetniük, erre az elállástól számítva 30 napjuk van úgy tudom.
Ha ellenállnak, lehet emlegetni a fogyasztóvédelmet, békéltető testületet, bíróságot, ez hatni szokott.
qper
Sziasztok!

Vásároltam tegnap egy PlayStation 3 típusú konzolt 76.900 Ft-ért.

Hazahoztam, beüzemeltem, örültem. Egészen az első lefagyásig, nem játék alatt, hanem a menüben szétfagyott a rendszer, újra kellett indítani. Utána elndítottam egy játékkal, de a legváratlanabb pillanatokban lefagy.

Egyszer - szintén játékból kilépve- teljesen széttöredezett a tévén a kép, újra kellett indítani a rendszert, illetve volt, amikor játék közben elszállt a kép, és csak TV adásszünet-szerű zizegés volt tapasztalható két-három másodpercig.

Felhívtam ma a céget ahol vettem, mondták hogy holnap ne vigyem be, de hétfőjn igen, mert akkor lesz ott a szervizes kollegájuk aki ránéz a gépre.

Kérdezném, hogy a vásárlástól számított 3 napon belül kérhetem e a gép cseréjét ? Nem állhatnak-e el a cserétől azzal az indokkal, hogy ők nem tapasztalják a hibát (tényleg hektikusan jön elő, néha igen, néha nem)

L_Matyi
3 munkanapon belül kötelesek cserélni, kérdés nélkül.
Mozigépész
De utólag vizsgálhatják, erről van bírósági ítélet is!
jani724
Üdv!
Segítséget kérnék,2010.12.17.-én vettem egy playstation 3-at,karácsonyra.Szentestén,összedugdosás
után kiderült hogy valami szoftverhibás a merevlemez"mert ezt írta"egy óra várakozás után.
Kisebb műszaki boltból,újonan,részletre,garancia papírt nem töltötték ki,számla van meg hitelszerződés,
Kérhetek cserét vagy az árát,nehogy már szervízeltettni keljen mikor még nem is használtuk.
A boltba még nem is voltam,mert munkanap csak hétfőn lesz,csak nehogy lerázzon valami süket dumával,
ezért inkább itt kérdeznék előre.Sűrgős lenne,nagyon köszönném ha valaki segítene!
Mozigépész
Lerágott csont, csak utána kellene nézni, olvasni de ez nem divat. De legalább a megfelelő topikot megtaláltad, ezért elmondom, ne keljen olvasgatni.
Szóval mivel 17-én vetted így kicsúsztál a 3 munkanapból amikor kötelesek lennének cserélni. Így marad az, hogy hétfőn visszaviszed a gépet, és kéred a javítását. Na jó azt is elárulom, hogy 15 napra kell törekedni, ami bírósági határozatok alapján 30 nap után jelentős kellemetlenséget jelent, és kérhető vissza a vételár. Mind ezt a bolttal kell rendezni. Ja és kötelező garancia papírt adni!
jani724
(Mozigépész @ 2010.12.25, 14:16) *

Lerágott csont, csak utána kellene nézni, olvasni de ez nem divat. De legalább a megfelelő topikot megtaláltad, ezért elmondom, ne keljen olvasgatni.
Szóval mivel 17-én vetted így kicsúsztál a 3 munkanapból amikor kötelesek lennének cserélni. Így marad az, hogy hétfőn visszaviszed a gépet, és kéred a javítását. Na jó azt is elárulom, hogy 15 napra kell törekedni, ami bírósági határozatok alapján 30 nap után jelentős kellemetlenséget jelent, és kérhető vissza a vételár. Mind ezt a bolttal kell rendezni. Ja és kötelező garancia papírt adni!

Nagyon köszönöm!
Különben utána néztem nem is egyszer,mivel nem volt ilyen problémám ezért volt fontos ilyen emberek,mint
te is,véleménye,aki jobban értenek ehhez.Külön köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál,így tudom hogy milyen lehetőségeim vannak"sajnos".Ugyebár mivel karácsonyi ajándék nem volt lehetőség órákon át próbálgatni a vadi új dolgot.Más esetben egyből vissza tudtam volna vinni,ahogy rájön az ember hogy hibás.
Az is röhejes hogy originált dobozban sz@rt árulnak.Bár az nem a kereskedő hibája.Kössz még egyszer!
Kíváncsi leszek hogyan akarják majd megoldani a problémám,meg írom majd itt hogy mások tanuljanak az esetből.Az utána nézésből jutottam ide is,jó hogy vannak ilyen oldalak,és ilyen rendes emberek is mint te.
Mozigépész
Ha sikered van egy gyors frissítés és rendben, ha nem akkor lehet, csak jövőre lesz kész!
Kitartás!
jani724
(Mozigépész @ 2010.12.25, 19:43) *

Ha sikered van egy gyors frissítés és rendben, ha nem akkor lehet, csak jövőre lesz kész!
Kitartás!

Üdv visszavittem a boltba,kis utalás hogy karácsony elcseszve,három napon belül visszavinni
érdekes lett volna,mivel ajándék.Próbált egy kis okoskodást hogy nem jól dugtuk össze,
megkértem mutassa meg hogy azt hogy kell.Aztán szó nélkül kicserélte,"mikor már a legrosszabbra
gondoltam előre,hogy egy hónap sz@r@kodás jön".Mindjárt ki is próbáltattuk a cserét,mert mondtam
hogy a stresszből ennyi elég is volt,a karácsonyi hangulatot úgy sem adhatja vissza senki.
Rendes volt a srác,azt hiszem nem is végződhetett volna jobban.De hát gondolom az emberek
többsége megdolgozik a pénzéért,és ha már költöm ilyen dologra legalább működjön.
Ide azért majd párszor visszanézek,jó ez az oldal és igazán segítőkészek vagytok,hátha van
olyan is amiben én is tudok. Kössz mindent!

John Gotti
hello.Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy 1 hónapja visszavittem garanciával a ps3at.azt mondták hogy 30 napon belül kész lesz és hogy a sonyhoz küldték el külföldre.ma voltam a boltban és ma már azt mondják hogy 60nap.és megint azt mondják hogy a sony tehet róla.mi lehet ilyenkor tenni?cserekészüléket biztositottak 15 nap után szóval ebben korrektek voltak.várom válaszotokat.
Mozigépész
Ez régi beidegződés, régen úgy volt ha 15 napon belül nem tudták javítani akkor adni KELLETT cserekészüléket, most már ez nincs így, jelentős kellemetlenség miatt 30 nap után kérhetsz cserét, vagy a pénzedet vissza.
Viszont mivel kaptál cserekészüléket, így nincs kellemetlenség amire hivatkozhatsz.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.