Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Orion Házimozi
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
cris78
Visszavittem a Tesco-ba az Orion HT500Hc házimozimat azzal a hibával,ha átkapcsolok rádióra vagy aux-ra akkor üvölt a masina hiába van levéve a hang. A szerviz nem csinált semmit azzal küldték vissza ilyen a készülék. Ennyi pénzért nem vártam minőséget de azért egy használható gépet azért igen. Van valakinek valamilyen ötlete?
Mozigépész
Dimarson ugyanazon típusán belül voltak ilyen gondok, némelyiknél hangos volt bekapcsolás után. Ott a gyártó kiadott egy frissítést amit házilag is fel lehetett tenni, de a szerviz is ingyen még a nem garanciális terméknél is megcsinálta. (ez volt a reklám helye) tehát valószínűleg hasonlóan lehetne megoldani, de ha nincs frissítés akkor a szerviz is tehetetlen. De mivel így használhatatlan a készülék, javítani nem tudják (csere?), szerintem visszakérheted a pénzedet!
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.02.02, 19:09) *
De mivel így használhatatlan a készülék, javítani nem tudják (csere?), szerintem visszakérheted a pénzedet!
Egyetértek, ez így használhatatlan. A normális működés elvárható egy készüléktől, ha gyári-hibás akkor az az ő bajuk, nem a tiéd.
cris78
Felhivtam a központi szerviz,ott már előre mondták,hogy miért is telefonálok. Azt mondta a hölgy,hogy Japánban már "valószinűleg" dolgoznak az új szoftveren. Ez nem hiba hanem a termék sajátósága. Erre felhivtam a fogyasztóvédelmet,ott azt mondták ha a szervizből szerzek egy papirt amin ezt le is irják akkor visszavihettem a kereskedőhőz,ahhol a pénzemet visszakapom.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.