Üdv mindenkinek!
Az alábbi eset történt meg velem.
Az Amazonról szerettem volna rendelni, de sajnálattal láttam hogy a terméket amit szerettem volna megvenni, nem kézbesítik Magyarországra. Elkezdtem lehetőségek után kutakodni és találtam is egy vállalkozás aki azzal foglalkozik, hogy az Egyesült Államokbeli raktárukba rendelt terméket tobábbitja a magyarországi megbízóknak. Ezt jó ötletnek tartottam, fel is vettem a kapcsolatot a céggel akik árajánlatot küldtek a csomagom várható súlya szerint. A honlap és a személyes kapcsolatnak tűnő e-mailezés elég meggyőző volt, meg is rendeltem az árut az Amazonról a raktárukba ami rendessen meg is érkezett a Ups-es lekövetés szerint. Ezután kb. két hét telt el amíg egyáltalán feltüntették a honlapjukon a személyes fiókomban hogy megérkezett az áru. Ez e-mailes felszólitásra történt meg.Ezt még elnéztem nekik és miután elküldték a szállitási szerződést a kiírt szerződési díjjal én utaltam is a pénzt a belföldi számlaszámukra. A tájékoztatóban az állt hogy legkésőbb a pénz megérkezése után 3 nappal küldik az árut, ennek már vagy két hete...
Arról szeretnék érdeklődni hogy mi ilyenkor a teendő, van e egyáltalán valami esély valamiféle intézkedésre.
A cég elméletileg budapesti székhellyel rendelkezik, címmel, telefonnal, belföldi számlaszámmal. Bár lehet hogy kamu az egész, én csak a honlapjuk alapján tájékozódtam, elég meggyőzőnek tünt az egész a hivatkozásaikkal és a honlap felépítésével. Bár mostmár visszagondolva elég statikus az egész, és az utalásban részvett bankszámlaszám biztonságáért is aggódom.
Lehet hogy csak rémeket látok, elhamarkodott lépést nem szeretnék tenni, ezért minden segítséget szivessen látok itt a forumon.
Üdvözlettel,

Endre