Hello!
Tudom nem a legnagyobb, egetverő probléma, amit leírok, de nekem mégis számít.
A MyVIP (www.myvip.hu) nevű Internetes oldalon léteznek Klub-ok, amiket bárki létrehozhat, szinte bármilyen témában, de a klubbok fenntartásáért fizetni kell. Alap esetben az elkészített klub 30 napig ingyen kipróbálható, majd ezután Inaktívvá válik és pénzért kell hosszabbítani az érvényességét. Minden hosszabbítási összeghez bizonyos időtartam tartozik ( pl 480Ft-os Sms-sért cserébe 30 nappal hosszabbodik meg a klub érvényessége). Ezekben a klubokban a tagok tudnak beszélgetni egymással üzenőfal segítségével és egyéb szolgáltatásokat is igénybe tudnak venni. A problémám is ezzel kapcsolatos.
Volt egy klubom már több, mint 1 éve, 2000 taggal. Január végén lejárt az érvényessége, ezért gondoltam meghosszabbítom, de nem csak 30 napra, hanem sokkal hosszabb, 8 hónapos időszakra.
Mivel az SMS rendszerekben nem bízom, így kipróbáltam A "bankkártyás fizetés" módszert, amit az OTP Bank biztosít. az 1600Ft-os kategóriát választottam, amiért 8 hónapra hosszabbodott volna meg a klub. Végigmentem a rendelés folyamatán, ám amikor ki kellett volna írnia a MyVIP oldalnak, hogy "sikeres fizetés" egy üres sima fehér lap jelent meg. Természetesen a klubbom sem lett meghosszabbítva, viszont a bankszámlámon az 1600Ft zárolt összeg lett.
Gondoltam van némi átfutási ideje vagy valami, de biztonság kedvéért írtam egy E-mailt január 30-án az info@myvip.com címre, amit a kapcsolat oldalukon megadtak, benne részletesen leírva, hogy rendeltem és nem kaptam meg a megvett szolgáltatást, leírtam a rendelés adatait, azonosítószámokat.
A mai napig nem kaptam rá választ. Ma gondoltam megnézem, meghosszabbodott-e már végre a klubbom, erre mit látok? Nincs a klubbom a saját klubjaim között, mert egyik tag sms-sel meghosszabbította 1-2 napja és átvette a klub vezetését ( mert, ha az inaktivitástól számított 7 napon belül nem hosszabbítja meg a tulaj, akkor átvehetővé válik, viszont én 3 nappal az inaktivitás után fizettem az OTP-n keresztül, tehát még bőven nekem kellett volna megkapni továbbra is a klubbot).
Ezzel nemcsak az 1600Ft-omat, de a 2000 taggal rendelkező klubbomat is elvesztettem, mert a MyVIP válaszára vártam.
Nem tudom mit tehetnék, hogy vagy a pénzem vagy a klubom, vagy mindkettőt visszakapjam, de ha egyiket se kapom vissza legalább a MyVIP kapjon egy jó kis büntetést, mert konkrétan megloptak engem 1600Ft-ra.
A Válaszokat előre is köszönöm!