Vásároltam kb. fél éve egy BRAUN Activator borotvát, ami akkor (és tudomásom szerint most is) a BRAUN csúcsmodellje volt. Az egyik különleges funkciója, amivel többet tud a régebbi BRAUN borováknál az az, hogy egy alkoholos folyadékban "mossa el" a borotvát minden használat után. A probléma akkor kezdődött, mikor pár hónapos használat után kifgyott az alkoholos folyadék. Gondoltam nincs gond, megvan a típusszáma is, bárhol kapok ilyet.
Először megpróbáltam az Electroworldben,ugyanis itt vettem a borotvát. Azt a választ kaptam, hogy mivel alkoholtartalmú ez a folyadék, ezért ők nem árulhatják,nincs rá engedélyük. Hasonló választ kaptam más elektronikai üzletben is. Azt tanácsolták, nézzem meg a Corában. Ezt is tettem, ahol közölték, hogy volt, de hamar elfogyott, mert csak 2-3 darabot küldtek. De már meg van rendelve, nézzek vissza valamikor...így is tettem, de megint ugyanezt a választ kaptam, ők folyamatosan rendelik, de mivel kevés jön, azt hamar elviszik...próbáljam meg a Braun hivatalos mintaboltjában (ami egyébként a szervíz is egyben). Meg is tettem. Azt mondták előjegyzést tudnak felvenni, mivel meg van már rendelve, de nem tudják mikor jön, mert már egy hónapja nem küldtek és mikor küldenek, akkor is csak keveset.
Ez volt cirka 1 hónapja, azóta sem értesítettek, hogy megjött volna a termék.
A borotva így is használható, mert manuálisan ki lehet tisztítani többé-kevésbé, viszont a fertőtlenítés elmarad (mert ugye erre jó az alkoholos tisztító), másrészt meg ha ezt tudom,hogy ezt a funkciót nem fogom tudni használni,akkor vehettem volna egy sokkal olcsóbb modellt is.
Mit tudok tenni ilyen esetben???
Köszi,
fudge