2003-ban kötöttünk szerződést e nagyszerű céggel. Minden tökéletesen működött, egyszer még telefonon el is montam nekik, hogy mennyire meg vagyunk elégedve a gyors kiszolgálással. Ez addig tartott, míg a Forpsi meg nem vásárolta őket. Akkor eltűnt a szerverről a honlapunk, a telefont nem vették fel, email-ekre nem válaszoltak, faxot nem fogadtak.
Mit tehettem, beültem az autóba és elkocsikáztam Kunszentmiklósra. nagynehezen megtaláltam a családi házat. ahol a cég "működik". A cég vezetője elmondta, hogy valami palotaforradalom keretében a kiváló dolgozók ügyfelekkel együtt akartak távozni a cégtől, ezért vannak "fennakadások". Mivel éltem én át, hasonló kríziseket, megsajnáltam a rossz helyzetben lévő céget, hát maradtunk.
Nem kellett volna, mert a honlapunk azóta sincs meg teljes egészében (sajnos nem volt mentésünk), amit elő tudtak kaparni, az pedig önmagában használhatatlan. Majd el felejtettem, ezért pénzt is akartak kérni, mert mint mondták: hackertámadás érte a gépemet, innen lopták el a az ftp hozzáférés jelszavát, és úgy került át egy másik szerverre a honlap, ami egy ideig ott még fellelhető volt (a domainen nem). Ez a gonosz hacker azonban tovább garázdálkodott, tőlük is ellophatta az új hozzáférési adatokat, mert azokat többszöri ígéretük ellenére a mai napig nem közölték velünk, így az újra elkészült honlapot nem tudjuk feltölteni a szerverre.
Amiért betelt a pohár: már többedszer fordul elő, hogy egyszerűen nem tudunk email-eket küldeni. KÜLDENI! Mindenhonnan, minden megérkezik, de kifelé nem megy semmi. Az első ilyen alkalommal (akkor épp felvették a telefont) azt monja a hölgy a vonal másik felén: Ja, megváltozott az smtp kiszolgáló! Írja át erre és erre! ??????????????????????????????????????????????? Miért is így kell megtudnom? Azóta hetente megesik, hogy nem mennek el a levelek, most éppen egy napja nem tudok küldeni megrendeléseket, tervrajzokat, stb. Persze a telefont ismét nem veszik fel!
Most szépen összeszedek mindent, átadom az ügyvédnek és innen kezdve vele tárgyalnak majd kártérítés ügyben.