Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Moderátorokat Keresünk
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Fogyasztóvédelem.com
F V F A d m i n
Az utóbbi időben elharapóztak a spammerek a fórumon.

Néhány dolog kiküszöbölésre került, de szükség lenne több olyan emberre, aki gyakran látogat ide és tudna segíteni a tisztogatásban.

Kérlek jelentkezzetek!

Üdv,
FVFadmin
L_Matyi
Éljen, van adminunk! clap2.gif

Én vállalok tisztogatást, mostanában elég sűrűn tudok erre járni.
Mozigépész
Én régen jeleztem, hogy minden nap vagyok, és nem egy fórumon vagyok adminisztrátor is, és ismerem ezt a fórum motort is.
Tehát ha elfogadjátok a segítségemet, természetesen segítek!
Mozigépész
FVF!
Bocsi a sürgetésért, de ma az összes új topik, hozzászólás spam robot műve!
Zsolt
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.02.20, 11:28) *
Bocsi a sürgetésért, de ma az összes új topik, hozzászólás spam robot műve!
Az a baj, hogy szerintem ahogy látják, hogy könnyű dolguk van, más robotoknak is sikerült, megtámadják az oldalt. Én is így tennék, ha van egy ügyes robot, akkor csak azt kéne néznem, annak hova sikerült beregisztrálnia (ez egy egyszerű google keresés), és máris megvan a gyenge védelmű oldalak listája.
Mozigépész
Így van, ráadásul minél később foglalkozunk vele annál jobban elszabadulnak......
tibu
(F V F A d m i n @ 2009.02.19, 12:23) *

Néhány dolog kiküszöbölésre került, de szükség lenne több olyan emberre, aki gyakran látogat ide és tudna segíteni a tisztogatásban.

Kérlek jelentkezzetek!

Üdv,
FVFadmin

Én is szívesen jelentkezem, naponta látogatom a fórumot.
tibu
Annyira nem sürgős a dolog ahogy látom biggrin.gif
Mozigépész
Azért van valami hatás, mert nem írogatnak a robotok, csak hát azért olyan ember is kellene aki nem csak akkor van itt ha nagyon kell.....
tibu
Hát lehet most nem írogatnak, de elég belenézni az Élelmiszerek fórumba, csekély 3 oldalon keresztül csak spam van...
Mozigépész
Sziasztok!
Mint régi fórumozó, a régiekkel közösen meg kéne beszélni, mivel az oldallal nem foglakozik szinte senki (már mint admin, nem FVF-re gondolok), miként tudnánk rendet tenni az oldalon?
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.03.10, 17:28) *
Sziasztok!
Mint régi fórumozó, a régiekkel közösen meg kéne beszélni, mivel az oldallal nem foglakozik szinte senki (már mint admin, nem FVF-re gondolok), miként tudnánk rendet tenni az oldalon?
Úgy gondoltad, hogy beülünk egy sörre valahová, vagy itt megvitatjuk? grog.gif
Mozigépész
Jó lenne, de szerintem a távolság miatt nem lehetne! (Kaposvár)
Tényleg jó lenne már megtalálni azt az admint aki tudna adni jogot, mert nekem (nem egy fórumot adminisztrálok) pl.: az sem tetszik, hogy mindenki mindenért új topikot nyit, holott a problémájára a megoldás le van írva, csak nem azzal a bolttal, de pl. mind a két esetben videó kártyáról van szó! A másik a több topikban ugyanazt leírom. Így már átláthatatlan az egész.
Blade
Ja, ja... adjon valaki admin jogokat, majd en rendet teszek... bangin.gif
L_Matyi

Kérlek jelentkezzetek!

Üdv,
FVFadmin
FVFadmin, merre jársz?
babivali

Kérlek jelentkezzetek!

Üdv,
FVFadmin

Kérlek ird meg,hogy mit kell csinálni,mert én szivesen válalok munkát ezen az oldalon,mert sok a szabadidőm. Köszönöm.
Mozigépész
Megint kezdik a rohadt spam robotok! Valaki osszon már ADMIN jogot! Pleas!!!
Attlee
Hát a robotokat is kilehet szűrni... Az admin részlegben, a regisztrációnál... Vagy nem tom magyar IP-vel regelnek-e, mert ha nem akkor a külföldi IP-ket le lehetne tiltani! :-)
Mozigépész
Ezt tudjuk mi is, de amíg nem kap senki Admin jogot, Admin meg sehol, addig ez van. A másik dolog a felesleges szavazás, topik nyitás, sajna ebből is látszik, hogy nincs se moderátor se adminisztrátor az oldalon, és a magam részéről sajnálom az oldalt, hogy ennyire el van hanyagolva! sad.gif
L_Matyi
(Attlee @ 2009.05.03, 15:34) *

Hát a robotokat is kilehet szűrni... Az admin részlegben, a regisztrációnál... Vagy nem tom magyar IP-vel regelnek-e, mert ha nem akkor a külföldi IP-ket le lehetne tiltani! :-)
Azért ez erős lenne, sok itthoni felhasználó, aki a munkahelyén netezik, és egy nagy multinál dolgozik, külföldi felhasználónak látszik a nagy vállalati tűzfal miatt.
Mozigépész
Még mindig él a jelentkezésem, most pláne, hogy végre megint megy a fórum. (nekem már elvonási tünetem volt, FVF-t nyaggattam MSN-en)
L_Matyi
Tudja valaki mi volt a gond?
Mozigépész
FVF-el beszéltem MSN-n, ő úgy tudta hekkerek feltörték az oldalt.....
Mozigépész
Modi AKAROK lenni! Már megint jönnek a Spammek.....
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.07.16, 12:16) *
Modi AKAROK lenni! Már megint jönnek a Spammek.....
Valahogy elhalt ez a moderátoros kérdés...
F V F A d m i n
Köszöntöm L_Matyit és Mozigépészt, mint új moderátorokat! smile.gif
L_Matyi
(F V F A d m i n @ 2009.07.21, 16:06) *
Köszöntöm L_Matyit és Mozigépészt, mint új moderátorokat! smile.gif
Ez aztán a meglepetés. clap2.gif Köszönjük az intézkedést!
Mozigépész
Köszönjük! grog.gif clap2.gif
SzilvaL
(F V F A d m i n @ 2009.02.19, 13:23) *

Kérlek jelentkezzetek!

Üdv,
FVFadmin

Úgygondolom rendszergazdaként jut némi időm ránézni az oldalra akár naponta is.
Egyébként lenne egy olyan kérdésem e mellé, hogy mennyire várható az, hogy egy hivatalos személy is válaszolgasson itt?

köszi: SzilvaL
Mozigépész
Ha megnézed az irogatásunkat, nem igen várható. sad.gif
Én is azért kértem nagyobb rangot, mert sok hozzászólásba is belekéne nyúlni, amit nem enged, illetve egyébb okból. De csak lesz valaki....
SzilvaL
(Mozigépész @ 2009.10.08, 08:23) *

Ha megnézed az irogatásunkat, nem igen várható. sad.gif
Én is azért kértem nagyobb rangot, mert sok hozzászólásba is belekéne nyúlni, amit nem enged, illetve egyébb okból. De csak lesz valaki....

a főoldalon ez olvasható:
"A hivatalos szerv részéről jelen van Siklósi Máté, helyettes szóvívő, FVF azonosítóval."
Ez most hogy van? starwars.gif
L_Matyi
(SzilvaL @ 2009.10.08, 09:33) *
a főoldalon ez olvasható:
"A hivatalos szerv részéről jelen van Siklósi Máté, helyettes szóvívő, FVF azonosítóval."
Ez most hogy van? starwars.gif
Hát, volt, hogy jelenvolt, de most már sajnos nincs.
Mozigépész
Illetve ő sem "Isten" itt, az "istenek" meg már rég nem jártak erre.
L_Matyi
Mozigépész, te tudod olvasni a belső üzenőt? Nekem ezt írja ki:
Nincs engedélyezve számodra a belső üzenő használata.
Így nem tudom olvasni a nekem küldött üzeneteket. sad.gif
Mozigépész
Nem pedig kaptam valakitől, ezért kéne Admin jog, beállítani a fórum motorban az ilyen dolgokat! sad.gif
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.10.16, 17:48) *
Nem pedig kaptam valakitől, ezért kéne Admin jog, beállítani a fórum motorban az ilyen dolgokat! sad.gif
Azt véletlen küldte el itt írja, pont nekem akarta küldeni, csak valamit elnyomott, de így legalább rájöttem, hogy nem tudok privát üzenetet fogadni. Pedig korábban tudtam.
L_Matyi
Megint kaptam privát üzenetet, de nem tudom olvasni... :-(
Mozigépész
Hermione küldte nekem is, illetve jelzés moderátornak opciót nyomott meg?
Ezért jó lenne már Admin jog!
L_Matyi
Igen, ez így elég nehézkes.
WindowsNT
Valamit elcsesztem Tisztességtelen Megtévesztő Problémák itt, kérnék segítséget.

Előre is köszönöm

Üdv: Windows NT
Mozigépész
Csak törölni tudtam....
WindowsNT
(Mozigépész @ 2009.11.28, 21:53) *

Csak törölni tudtam....

Köszi, majd felteszem még egyszer.

Egyébként, ha nem vagyok indiszkrét akkor Te melyik moziban vagy gépész? Mert lehet van egy közös ismerősünk Borda Mihálynak hívják az Urániában gépész.

Mozigépész
Más város, más cég. smile.gif
Kaposvár és Palace! wink.gif
WindowsNT
(Mozigépész @ 2009.11.29, 22:06) *

Más város, más cég. smile.gif
Kaposvár és Palace! wink.gif

Hát igen, az tényleg odébb van egy picit.

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.