Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teszvesz-es Igazságtalanság...
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
ancsika
sziasztok!

teszvesz aukciós oladalon egy szabálysértőt jelentettem az adminisztrátoroknak és hetek óta nem tesznek semmit, mivel a felhasználó igen magas jutalékot fizet így nem zárják ki...leveleimre természetesen nem válaszol a teszvesz...és nem történik semmi intézkedés az ügyben..

mit lehet ilyenkor tenni??
flinda
Szia,

Engem érdekelnének a részletek, fogyasztóvédelemmel foglalkozó újságíró vagyok. Elsősorban az a kérdés, hogy derült ki, hogy az illető jutalékot fizet és mi volt az a szabálytalanság, amit említettél. Ha segítenél nekem infókkal, amiből én szívesen írnék egy cikket, akkor írj az flinda82kukacgmail.com címre
Üdv,
Faludi Linda
ancsika
Köszönöm már megoldódott a probléma...
csillagom
(ancsika @ 2009.02.23, 14:13) *

sziasztok!

teszvesz aukciós oladalon egy szabálysértőt jelentettem az adminisztrátoroknak és hetek óta nem tesznek semmit, mivel a felhasználó igen magas jutalékot fizet így nem zárják ki...leveleimre természetesen nem válaszol a teszvesz...és nem történik semmi intézkedés az ügyben..

mit lehet ilyenkor tenni??

Én is reklamáltam ez miatt,aztán az lett a vége,hogy más ok miatt engem függesztettek fel.
Kérdéseimre nem válaszolnak,ha bejelentem,hogy más ugyanúgy hirdet mint én hirdettem,arra azt válaszolják,hogy ő szabályosan hirdet.Miközben szinte szóról szóra egyforma hirdetés egyforma termékkel.
Egy mondatos válaszban simán leráznak.Nekem is sok bajom volt velük,de sajnos hiába reklamáltam.
Ja,és ami érdekes,azt írják e-mailben,hogy nem járulnak hozzá,hogy a levelezést bárkinek kiadjam.
Nem korrekt emberek! mad.gif
CSilla
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.