Sziasztok én uj vagyok itt de gondoltam leirom hogy jártam hátha van valakinek valami ötlete mégis mit tehetnék.

Tavaly becsapot a villám az orába ami le állt bejelentetem kijötek kicserélték a szerelö közölte be kell vizsgáltatni az orát mert valoszinü hogy tul pörgöt.(Ehez teszem hozá elözö évben 50 ezret kellet ráfizetnem az éves leolvasáskor)
Monta értesitenek mi a helyzet az orával azota többször érdeklödtem mi let a vizsgálat eredménye választ nem kaptam.
Decemberben kaptam meg az éves leolvasás eredményét ami 150 ezer pluszrol szolt be mentem reklamálni hogy ez mégis hogy jöt ki mikor nem is voltak kint leolvasni az orát.Addig sikerült reklamálni nekik még a végén be adtam az ora tényleges állását ezzek után kijötek ellenörizni ellismerték hogy nem lett leolvasva.Ujra érdeklödtem mi a helyzet a régi orával közölték belet zuzva mert nem kérvényeztem a dobozolását.Most kaptam egy uj számlát tölük JAVITVA cimszo allat az már 264 ezzeröl szol Egyutal közölték hogy a havi fogyasztásom 450 kilowat. (Utána érdeklödtem de aközeli ABCnek sincs ekkora fogyasztása a hütöpultokal együt)Ehez teszem hozá egyedül éllek 1 szobás lakásban se bolyler se semi más ami ilyen számlát eredményezhetne mikor a vilámra hivatkoztam közölték azt nem lehet bizonyitani Ök maguk is bemérték a fogyasztást decemberben 1 honap 12 ezer jöt ki.Még ha ezt a honapot nézük akkor se jön ki amit ök kiszámláztak már nem tudom hova lehetne fordulni mivel az ügyintézö csak arra volt jo hogy arra az 5 napra amig állt az ora arra is kiszámlázon 70kilowatot bár semi nem müködöt a lakásban mert minden tönkrement.

Ha valakinek van valami jó ötlete hova lehet fordulni ilyen esetben azt meg köszöném.