Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Viz ,viz
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Közműszolgáltatások
heszperia
A történetem abban a korban kezdődött amikor még naiv voltam és félénk. Tehát hazafelé , sarok telek a mienk látom a rengeteg embert a kertemben és először elképzelni sem tudtam mi történik,mígnem egy hatalmas gödröt látok az almafa tövénél. A beton lábazatú kerítést szétverték és a fa kerítés tetején jöttek ki-be.Kérdezem én mit keresnek ,itt hogyan vannak egyáltalán, tehát a tudtom nélkül 4-5 ember és a hozzátartozó lapát és talicska. Mintha fülükbe ólmot öntöttek volna teszik a dolgukat, mígnem 150 cm "magas" nő létemre előálltam egy csákánnyal.Akkor valamit összevissza ,de nem lehetett érteni mit mondtak, de a főnökük nevét azt igen.
Először is ami egy későbbi dolog következménye, a történet előtti évben visszakaptuk a PH-tól az előtte 10 évvel elvett területet 1,5 m szélességben 40 m hosszban. De azt már saját költségünkön kellett bekeríteni.
Aztán a járdára és annak hatalmas gazára bitumenes réteget terítettek. Olyan is.

Visszatérve a víz keresésre megkerestem a "főnököt" . Hát ha ő a főnök box.gif akkor nem csodálom ,hogy ennyi értelmiségi munkanélküli.Szóval ő azt mondta a szomszédnak kötötték be a vizét tőlünk !! Azt hiszem megáll az ész ,merthogy nem tudtak értesíteni ,nem tudták a címet, akkor hogy találtak ide, és akkor a számla hogyan lesz kifizetve ? Na de akkor még annyiban hagytam az ügyet .
Mivel még egy almafa van, 2 m távolságra egymástól most a másik fánál tavaly nyáron úgyszintén ugyanezen módszerrel nekiálltak és akkor már két hatalmas sírhantnyi földet hatalmas kövekkel a tetején találtuk mikor hazaértünk , a fa kerítés léc , a lábazat lenyúzva. Értesítés sehol .Nekiálltam ,bejelentés, feljelentés és semmi ,akkor a biztosító embere megjelent és megdobott 20 000 ft-al. Mellesleg közölte ez mindennapos ügy, tehát a számlába be van építve a biztosításom is. Kérdezem tőle van fogalma milyen költség már csak a 2 m3 kő elszállítása , munkadíj fű ,fa stb igen ő építőipari vállalkozó egyébként. Egyébként füvesítés a vízmű dolga. Ja akkor hívom a főnököt. Mégis kincset vagy mit keresnek lassan az egész kertet végig ássák ,hát az utca közepén csőtörés volt és keresték a fővezetéket. Na és a térkép ,az nekik nincs . Akkor a fővízmű, ami kb 150 km-re tőlünk , főközpontnál egy ismerős dolgozik kérem a térképet, mégis milyen kincs rejtőzhet az ingatlanomon. Kiderül,hogy a visszakapott telkemen megy átlósan a fővezeték,elfelejtették kiváltani ,pedig akkor készült a csatorna hálózat is ,térkép csak náluk és szolgalmi jog sehol. Levél a főfőnöknek , ez mégis birtokháborítás és minden amit lehet , válaszol egy valaki, na nem a főnök és biztosít mindez az én és ingatlanom érdekében történt. Ja tőlünk 200 m-re volt a csőtörés. Aztán nincs tovább, bangin.gif írhattam, hívhattam, azóta sem méltatnak válaszra, hogy egyáltalán mit szándékoznak tenni ez ügyben.De a számlák megtalálnak a címemen.
Mozigépész
Sajnos ezt csak polgári perben fogod lerendezni. Kérdez meg egy ügyvédet is!
lazurdeak
Szerintem is keress ez ügyvédet. Tegyél el minden bizonyítékot azzal kapcsolatban, hogy milyen állapotot idéztek elő (pl. fényképek), mennyibe került a helyreállítás (pl. számlák) és követeld a károd megtérítését. Ha erre nem reagálnak, akkor csak a per marad.

Meg egy komondor vagy pitbull beszerzése...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.