Az én témám egy már két hónapja húzódó történet, és most BETELT A POHÁR!!!
2009.01.10-én bevittem a telefonomat az Electro Word-be Pécsen. Az ott vásárolt /januárban még alig fél éves telefont/ Samsung U600-as telefonom /szétcsúsztatós/ komplett felső része ami érintőgombos Nem működött...
Azt ígérték, hogy két hét múlva visszakapom. Hát eltelt 3 hét majd 4. A telefont úgy küldték vissza, hogy a kitolós felső rész nemcsak jobbra-balra, de fel-le is lötyögött. Természetesen nem vettem át. Mire újra visszaküldték... Eltelt újra egy hónap. Múlt csütörtökön a sokadik telefonhívásomra végre feltelefonáltak a szervízbe, hogy kiderítsék mi történik. Akkor egy "alkatrészt" vártak, ahhoz a telefonhoz amit "elvileg" megjavítva küldtek vissza és csak azért küldtem újra a szervízbe , hogy jobban szorítsák meg a telefont. Erre közölték velem , hogy várnak egy alkatrészt! Kérdem milyen alkatrészt, hogy ha azért küldtem oda hogy húzzanak rá a telefonra??? !!! Erre mondtam hogy akkor megkeresem a fogyasztóvédőt. Megígérték hogy még aznap visszaszólnak hogy mi van a telefonnal. A hölgy mindezt meg is tette, közölve hogy a telefonom MA, már itt lesz pécsen. " Hírtelen 3 óra alatt a telefonhoz megjött az alkatrész és már postázták is.."
NA PERSZEEEE
Pénteken is kaptam egy hívást hogy akkor kedden itt lesz a telefon. Ma betelt a pohár! Se telefon se semmi...
Bementünk az Electro World-be hogy akkor adjanak egy új készüléket vagy adják vissza a pénzt mivel nem igazán úgy tűnik mintha arra törekednének hogy mielőbb és megfelelő állapotban kapjam vissza a telefonomat.
Ugyanis azóta beszéltem a kedves fogyasztóvédelmis hölggyel aki felvilágosított hogy minderre JOGOM VAN! De nehogy azt higgye egy kedves vásárló hogy bármihez is joga van! Mindenféle jogszabály védi az eladót a szervizt de a vásárlót SEMMI!
Mivel ma már nem érték el a szervízt, ezért holnap újra be kell mennem. De azt már nem köszönik meg az biztos!
Bepanaszolok mindenkit a bunkó vevőszolgálatos hölgytől kezdve a szírvízig! Eleve úgy beszélnek az emberrel, hogy azt sem értem, hogy gondolják!
DE A LÉNYEG HOGY NEKED SEMMI JOGOD NINCS, VAGY HA VAN AZT NEM ISMERIK EL, ÉS PERSZE EL KÉNE NÉZNED, AHOGY ÁTVÁGNAK ÉS MINDENFÉLÉT ÖSSZEHAZUDOZNAK!
Felhívom mindenki figyelmét, hogy ebben az áruházban ne vásároljanak mert ha esetleg elromlik a 100.000 ft-os valamijük legyen az mondjuk mosógép, akkor ők talán 2 hónapig nem kell mossanak!!!!
Jaaa és a legjobb hogy azt a plusz 2 hónap garanciát feldughatod akárhová, ha egyszer 2 hónap alatt amíg NEM HASZNÁLTAD a telefont CSÖKKENT AZ ÉRTÉKE!!!!!!!!
Kíváncsi leszek a holnapi fejleményekre!
De abban biztosak lehetnek ,hogy a békéltető bíróságon találkozunk!!!