Sziasztok!
Ti nem tartjátok azt felháborítónak, hogy egész Budapesten és Pest megyében csak a Meritum-Trade Kft. értékesíthet fagor alkatrészt? Ugyanis a Fagor Hungária Kft. ezt lekorlátozta. Sőt az adott szerviz csak a saját területén értékesíthet. Ami a szerviznek jó, de a fogyasztónak nem. Milyen jogon kényszerítik rám, hogy csak 1 helyről vásároljak? Én pl a meritumtól biztos, hogy nem fogok soha vásárolni mert egy link cég, hozzá nem értők dolgoznak ott. Vagy nem rendelik meg vagy eladják másnak amit én rendeltem. Legalább fél év mire valami történik ha nagyon verem az asztalt, de akkor is egy lecserélt gépből bontanak ki valamit és azt is irreálisan drágán adják. Ez felháborító. Valamire való vidéki cégtől meg nem rendelhetek, mert a Fagor Hungária megtiltotta nekik, hogy postázzanak. Inkább ledobom a gépeimet a szerviz bejárata elé de az ő szolgáltatásaimat igénybe nem veszem. Nem hiszem el, hogy nem lehet ez ellen tenni valamit. Kell hogy válogathasson a fogyasztó, hogy hol vegye meg a cuccokat magának, nehogy már más mondja meg.
Ráadásul most már a Haiert is ők csinálják, úgyhogy azt se veszek az biztos.
Csak ezt akartam.