Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne:
Kaptam egy, a Tescoban vásárolt konyhai páraelszívót ajándékba, névszerint "Davoline Olimpia" típusút.
Csak itthon derült ki, hogy elvileg csak felső kivezetése van, ami nem jó számomra, mert csak hátsó kivezetésűt tudok beépíteni a felső konyhaszekrénybe. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor a jóindulaton múlik csak, hogy a 3 napon belüli cserét elfogadják, vagy érvényesíthetem minden további nélkül?
Esetleg van vkinek ilyen téren a Tescoval kapcsolatban tapasztalata, hogy mennyire megértőek?
Előzőleg láttam már ezt a terméket, van kiállítva egy mintadarab az áruházban, amin jól látszik, hogy hátul is ki van vágva, a kör alakú fémlap benne van, a felső kivezetés nyitott. A fémlapot nem is lehet kipattintani belőle, amit ugye ott helyben nem próbálhattam ki, mert az rongálásnak számítana, és csak úgy látszik, ha az alsó részt lenyitom,gyakorlatilag szétszedem a terméket. Viszont így kívülről megtévesztő, egyértelműen két kivezetésesnek látszik. Lehet én vagyok hülye hozzá, de a használati utasítás (link:http://www.multikomplex.hu/admin/UserFiles/hasznalati/davoline_standard050_060web.pdf) kimondja, hogy "csak a standard modellek rendelkeznek két kivezetéssel" (2. oldal közepe, vastag betűvel). Nem igazán értem a dolgot, mert mindössze egy sima lezáró "kupakkal" megoldható lenne.. Bocs hogy elkanyarodtam, bármilyen segítséget előre is köszönök!