Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Tescoban Vásárolt Páraelszívó
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
bumerang
Sziasztok!

Az alábbi problémám lenne:

Kaptam egy, a Tescoban vásárolt konyhai páraelszívót ajándékba, névszerint "Davoline Olimpia" típusút.
Csak itthon derült ki, hogy elvileg csak felső kivezetése van, ami nem jó számomra, mert csak hátsó kivezetésűt tudok beépíteni a felső konyhaszekrénybe. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor a jóindulaton múlik csak, hogy a 3 napon belüli cserét elfogadják, vagy érvényesíthetem minden további nélkül?
Esetleg van vkinek ilyen téren a Tescoval kapcsolatban tapasztalata, hogy mennyire megértőek?

Előzőleg láttam már ezt a terméket, van kiállítva egy mintadarab az áruházban, amin jól látszik, hogy hátul is ki van vágva, a kör alakú fémlap benne van, a felső kivezetés nyitott. A fémlapot nem is lehet kipattintani belőle, amit ugye ott helyben nem próbálhattam ki, mert az rongálásnak számítana, és csak úgy látszik, ha az alsó részt lenyitom,gyakorlatilag szétszedem a terméket. Viszont így kívülről megtévesztő, egyértelműen két kivezetésesnek látszik. Lehet én vagyok hülye hozzá, de a használati utasítás (link:http://www.multikomplex.hu/admin/UserFiles/hasznalati/davoline_standard050_060web.pdf) kimondja, hogy "csak a standard modellek rendelkeznek két kivezetéssel" (2. oldal közepe, vastag betűvel). Nem igazán értem a dolgot, mert mindössze egy sima lezáró "kupakkal" megoldható lenne.. Bocs hogy elkanyarodtam, bármilyen segítséget előre is köszönök!
L_Matyi
(bumerang @ 2009.03.16, 22:18) *
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor a jóindulaton múlik csak, hogy a 3 napon belüli cserét elfogadják, vagy érvényesíthetem minden további nélkül? Esetleg van vkinek ilyen téren a Tescoval kapcsolatban tapasztalata, hogy mennyire megértőek?
Nincs 3 napos csere, csak akkor, ha hibás a termék. A Tesco általában rendes szokott lenni, már párszor vittem vissza hozzájuk cuccot, volt, hogy az én hibámból, és szó nélkül megengedték, hogy kicseréljem. Legyél kedves velük és általában ők is rendesek. Ha nincs most olyan termékük, ami neked megfelelne, akkor kérjed meg őket, hogy hadd vásároljad le ezt az összeget, erre nem szoktak nemet mondani.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.