Sziasztok!
A GTS Datanet domain szolgáltatóval jártam pórul, de nagyon:
Elhatároztam, hogy a mára elavult és drága szolgáltatásukat egy olcsóbbra cserélem, mivel náluk nem volt ilyen - az elvárásaimnak megfelelő - csomag, mentem (volna) egy másik szolgáltatóhoz.
Idén Január 27-én emailben elküldtem a cég honlapjáról letöltött "Megbízás domain törléshez" c. nyomtatványt kitöltve és 2 tanúval aláíratva, mellé pedig a tárhely felmondását. Visszajelzés csak Február 4-én érkezett, mely szerint Feb. 1-ével elfogadták mindkét lemondást. A tárhelyet ennek megfelelően Feb. 1-én megszűntették, így a weblapom sem volt látható többet.
A gondok itt kezdődtek, mivel a domain nevet nem törölték. Többszöri telefonos és emailbeli megkeresésemre voltak hajlandóak felvilágosítani, hogy .com végződésű domainek törlése esetén kötelező 30 napos parkolási idő van. Már ekkor érdekesnek találtam a hozzáállásukat, mert egy ügyfélcentrikus cégnél ezt illene azonnal közölni ha látják, hogy az ügyfél nincs tisztában vele. Ekkor már Február 20. volt, számításaim szerint a parkolási idő napokon belül lejárt volna. Március elején újból felhívtam az ügyfélszolgálatot, mivel semmi változás nem történt a domain állapotát illetően. Ezt felvetve a telefonban hossza várakozás után kiderült, hogy kollégájuk - elmondásuk szerint - félre értelmezte a kérésemet, átregisztrálási kérelemnek, de felajánlották ha kérem akkor javítják, viszont akkor újra indul a 30napos parkolási idő. Roppant gyanús volt ez nekem, ezért a telefon után gyorsan elő kerestem a papírokat, amelyen szó sincs átregisztrálásról. Sőt a fejlécben elég nagy betükkel a "törlés" szó áll. El is küldtem hát a Jan. 27-i emaileket a csatolt megbízásokkal együtt, emlékeztetőűl hogy szó sincs átregisztrálásról, nem volt mit félreérteni. Miután napok mulva sem érkezett válasz levelemre, kénytelen voltam újból telefonon megkeresni a céget. Ekkor már azt állították, hogy két lehetőségem van: vagy újra indítják az egész folyamatot; vagy megvárom Március 16-át amikor is véglegesen lejár minden idő és újra regisztrálhatóvá válik a domain. Szomorúan vettem tudomásul és megvártam a tegnapot. Dél körül hívtam is az ügyfélszolgálatot, mert még mindig nem volt változás. Kevés várakozás után fel is világosítottak, hogy 14:10 perckor meg fog történni a törlés, ami gyakorlatilag annyit jelent, hogy éjfél körül újra regisztrálhatóvá válik a cím. Boldogan jeleztem is ezt leendő új szolgáltatómnak délután, ahonnan perceken belül kaptam a levelet, hogy ez a domain valójában lejárt, senki nem törölte azt, most 30 napig parkolni fog, mielőtt újra regisztrálhatóvá válik.
Röviden összegezve a Datanet lényegében semmit nem tett az ügyben, mindössze megvárták illetve váratták velem a lejárati időt, amelyet nekem másként állítottak be, magyarán átvertek.
Most ott állok, hogy a domain elérhetetlen hónapok óta, újra regisztrálni azt nem tudom még 30 napig. A .com delegálási szabályokat átolvasva, egyetlen lehetőségem a régi szolgáltatónál jelezni igényemet a domain megtartására - felár ellenében - és így elvileg napokon belül újra müködhetne. Azonban ezt a leheteőséget ismerve a régi szolgáltatóm hozzáállását és ügyvitelét félek meglépni és sok értelme nem is volna, hiszen akkor az egész hercehurva kezdődne előlről.
Ilyen esetben mitévő legyek?
Szerk.: A Február 1-20ig tartó időt nem tudtam mi emésztette fel, ha nem a parkolás. Rákérdezve előbb kollégájuk betegszabadságával magyarázták, majd később "felmondási periódus"-ként.