Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Mp4 Lejatszo--tesco
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
ancoraaa
Sziasztok!

Vasaroltam 1 eve es harom honapja a Concorde lejatszom 12 ezerert.Most az egyik fulhallgato csak akkor szol,ha a drotot egyik iranyba szoritva tartom,azonkivul filmlejatszasnal a hangero nem szabalyozhato,es a Play gomb is gyakran beragad,de ez utobbit mar nem is vetettem jegyzokonyvbe.
14 500 a vizsgalati dij.Megkockaztassam? A jotallasi jegyre rairtak,hogy a jotallas nme ervenyesitheto tobbek kozott akkor,ha ,,elszakadt vagy szetesett a fulhallgato".
A Tesco nem adta irasba,hogy az FVF velemenyet elfogadja majd,csak szobeli igeretet kaptam,plusz meg a szervizbol is vigyek nekik valami cseregarancia papirt.
Mit tanacsoltok?

a.
bate
Jobban jársz, ha veszel egy új terméket. A vizsgálati díjat senki nem fogja megtéríteni neked.
ancoraaa
(bate @ 2009.03.17, 15:05) *

Jobban jársz, ha veszel egy új terméket. A vizsgálati díjat senki nem fogja megtéríteni neked.

Koszi a hozzaszolast.

Mas velemeny,tanacs van esetleg meg valakinek?
Mozigépész
(ancoraaa @ 2009.03.17, 15:48) *

(bate @ 2009.03.17, 15:05) *

Koszi a hozzaszolast.

Mas velemeny,tanacs van esetleg meg valakinek?

Mivel egy év három hónapos a termék, akkor te nem garanciális javításra adtad le, hanem szavatosságra, ilyenkor pedig a következő a lényeg:
1. a bevizsgálást szavatosságnál hat hónap az eladót terheli, utána a vásárlót. (két év a szavatossági idő)
2. itt azt kell bizonyítani, hogy a hiba a megvételkor már meg volt.
A baj a te esetedben, hogy a füles drótjának a mozgatásával elérhető, hogy szóljon, ez viszont szakadást, kontakt hibát jelenthet, ami nem szavatoságba esik. Hangerőt nem lehet állítani, ez akkor szoftveres hiba lesz, ez eddig nem volt? Gombberagadás lehet elhasználódástól is.
Tehát összességében nem biztos, hogy jól járnál.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.