Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
étkező Székek
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
babivali
2009.február hónapban vettem egy münchen étkező garníturát és sajnos hibásak a székek,mert az összecsapolásnál eltérések mutatkoznak és ha törölöm a székeketn akkor bizony majdnem szétvágja a kezemet mert nem stimmel a ragasztás,már egyszer kicserélték,de úgy veszem észre,hogy ahogy használjuk a székeket úgy mennek szét,sőt a minap már egy kisdarab fa is lepattant a ragasztásná. Ilyenkot mit tegyek,cserétessem ki megint? devil.gif
lazurdeak
(babivali @ 2009.03.21, 10:38) *

2009.február hónapban vettem egy münchen étkező garníturát és sajnos hibásak a székek,mert az összecsapolásnál eltérések mutatkoznak és ha törölöm a székeketn akkor bizony majdnem szétvágja a kezemet mert nem stimmel a ragasztás,már egyszer kicserélték,de úgy veszem észre,hogy ahogy használjuk a székeket úgy mennek szét,sőt a minap már egy kisdarab fa is lepattant a ragasztásná. Ilyenkot mit tegyek,cserétessem ki megint? devil.gif

Korábban már írtam egy választ, de úgy látszik, nem ment át, megpróbálom újra:

Hibás áru esetén javítást vagy cserét kérhetsz. Ezek közül elvben te választhatsz, de ha az adott megoldás sokkal többe kerülne az eladónak, akkor választhatja a másik megoldást (azaz pl. ha a javításhoz képest a csere sokkal drágább lenne, akkor mondhatja, hogy nem cserél, csak javít).

Ha többszöri csere vagy javítás után sem sikerül hibátlan bútort kapnod, vagy a csere / javítás nagyon elhúzódik, akkor visszakérheted a pénzedet (elállás) vagy árleszállítást kérhetsz. Miután ha jól értem, csak a második alkalomról van szó, adj nekik még lehetőséget, hogy javítással vagy cserével helyrehozzák a hibát.

Problémát az okozhatna, ha vitatnák, hogy ez lényeges hiba, de ha az előző alkalommal elismerték hibának, akkor jó eséllyel most is el fogják.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.