Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Parkolás
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
dóraszh
Sziasztok, új vagyok itt. Lehet nem jó helyen jelenik meg a kérdésem, de mindegy belevágok.
Ma délután a kocsim szélvédőjén egy cetlit találtam: tilosban parkolt ezért feljelentettük. Megmondom őszintén először poénnak gondoltam....
Mindegy nem hagyott nyugton a dolog ezért bementem a közterületesekhez ahonnan átirányítottak a rendőrségre. Még ekkor sem gondoltam semmi rosszra hiszen a kocsimmal ott parkoltam ahol immáron 15 éve. Csakhogy az ügyintéző szerintt: mozgáskorlátozottnak fenntartott helyen parkoltam!!! Soha életemben nem álltam be mozgássérülteknek fenntartott helyre. A lépcsőházunk előtt valóban fel van festve a jel, DE én nem parkoltam a felfestett helyRE hanem közvetlenül elé ahová lassan 15 éve minden egyes nap!!! Próbáltam kikérni fényképet mert biztos vagyok benne hogy nem álltam rá de azt a választ kaptam hogy meg kell várnom a hivatalos feljelentő levelet!
Mi ilyenkor a teendő? Hogyan tudom bizonyítani az igazamat? Hol van leírva hogy a mozgáskorlátozottaknak felfestett helytől hány méterre engedélyezett a megállás?
Köszönöm előre is a választ.

Azt előrebocsátanám hogy nem a büntetés alól szeretnék kibújni, mert ha valóban a felfestett hellyre álltam volna akkor erősen szégyellném magamat....
Blade
Mivel nem szolgáltatással van problémád, hanem egy hatósággal, ezért a fórum nem illetékes az ügyedben.
Én is csak annyit tudok mondani, mint az illetékes elvtárs: várd meg a hivatalos értesítést, és fellebbezd meg, ha biztos vagy az igazadban.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.