Sziasztok,
van egy kártyás Pannon telefonom, amit kb egy éve nem használtam kimenő forgalomra, le is telt volna az érvényességi ideje, de központilag kaptam rá 500 Ft-ot, így az meghosszabbodott. Nemrég (márciusban) feltöltöttem rá 1000 Ft-ot, mivel újra használni szerettem volna, de meglepetésemre az egyenlegem -1500-1600 Ft lett.
Reklamáltam a Pannonnál, küldtek is egy kimutatást, melyben részletezik, hogy egyenleg nélkül milyen telefonhívásaim voltak, valamint utolsóként szerepel rajta egy több, mint 2500 Ft-os GPRS internet díj (ez fogalmam sincs hogyan keletkezett), aminek időpontja 2008. augusztus, azóta semmi.
A kérdésem az lenne, hogy fogyasztóvédelmi szempontból mennyiben állja meg az a helyét, hogy egy kártyás ügyfélnek mínuszba kezdenek el számlázni? Pont azért vettem anno azt a kártyát, hogy ha lejár rajta az egyenleg, akkor ne tudjam tovább használni, hogy ne legyen rajta "tartozás", így viszont a feltöltés után, nem tudván, hogy volt elmaradásom (akár jogos, akár nem), egy picit becsapva érzem magam...
Üdv