A történet a következő: A fürdőszoba átalakitásakor, -mivel el kellett zárni a főcsapot- valószinűleg szennyeződés került a melegvíz órába és az megállt. Egy szórólap okán, amiben egy vízvezeték szerelő a "legkedvezőbb" ajánlatot hirdette, kihívtam őket. A magjelent szerelő tíz perces morfondírozás után, közölte velem, hogy az egész hideg oldalt át kell alakítani, mivel az nem felel meg az előírásoknak. közölte hogy negyven ezer forint lesz a javítás és elment. Másnap már hozta az uj vízórát és a többi alkatrészt is. A munka pontosan egy órát vett igénybe. A nagy átalakítás annyit jelentett, hogy egy csomó csövet leszerelt, majd ugyan azokat az alkatrészeket egy plusz darabbal visszarakta, már az uj órával eggyütt. Kérte a pénzt, mire én kértem a számlát. Közölte hogy az plusz 20 %. Kértem hogy a számlára írja fel tételesen, hogy mi mennyibe került. 5000 Ft az óra, 5000 Ft a felhasznált alkatrész és 38000 Ft maga az óra csere áfával eggyütt. Kifizettem, majd másnap felhívtam a kft tulajdonosát hogy megkérdezzem tőle hogy miért került ilyen sokba, ha valójában nem is kellett "átalakítani az egészet". Közölte velem hogy nem tud segiteni, fordulhatok a panaszommal, oda ahova akarok. A Fogyasztó védemi felügyelőség, érdeklődésemre elmondta, hogy ők sem tudnak segíteni, -tudnám hogy akkor minek vannak- forduljak bírósághoz. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?
Tanulságként a cég neve: DUPLAKŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1165 Bp. Gyűszűvirág u. 25.
A javaslatokat előre is köszönöm.Tibi.