Vettem a Tescoban húsvétkor csomagolt süteményt fehér hosszúkás kis tálcán volt elég guszta volt meg is ettem mind éreztem,hogy egy kicsit fura az íze de nem volt vészes.Másnap nemtudtam menni sehová mert egésznap ment a hasam.Szerintem ezeket a krémes meg töltött sütiket külön hűtőpultban kéne tárolni főleg nyárom.
Mozigépész
2009.04.25, 11:04
Kérdés? Vagy csak ezért az új topik??
Kriszti42
2011.11.28, 17:43
Sziasztok!
Hétvégén olyan hamburgerhúst vettem, amely csomagolására az volt írva,hogy 98% marhahúsból készült, fűszerek ,hagyma és tojás hozzáadásával.
Mikor kibontottam a csomagolást, világos szürkés- színű (kutyakajára emlékeztető) tömbbé fagyott korongok voltak benne. Olaj nélkül kisütöttem a fele mennyiséget,.Salátával,zöldségekkel,szószokkal és különböző magos és rozsos zsömlékkel próbáltam tálalni. Semmi sem segített rajta,egy kellemetlen illatú, gumiszerű borzadály lett belőle,a kukában végezte.
Nem volt olcsó,és a fele még a fagyasztóban volt,amiről tudtam hogy nem büntetem vele még egyszer a családomat.
A blokk még megvolt és visszamentem vele az üzletbe,reklamálni.
Az üzletvezető nagyon készséges volt, belenézett a zacskóba, megírta a jegyzőkönyvet ,visszaadta a pénzt és elnézést kért.
Az lenne a kérdésem, hogy mi történik ezután? Visszaküldik a gyártónak ezt az egyet,vagy az összeset, vagy kidobják és nem foglalkoznak vele, árulják tovább? Jó lenne,ha más nem járna így!
Mozigépész
2011.11.28, 18:57
Bocs de ez hülye kérdés. De miért nem kérdezted meg a boltban?