(kira33 @ 2009.07.12, 15:24)

Köszönöm a gyors választ!
A készüléket nem hajlandóak visszaadni, mert már kiállították a csere utalványt, én ezt természetesen nem kértem se szóban, sem írásban. Ezért gondoltam, hogy akkor szerezzenek egy ilyen készüléket, de ezt én is kétségesnek látom. Marad a pénz, de ha nem fogadom el és ragaszkodom a hibás készülékhez, akkor hogyan tovább? (természetesen először egyeztetek egy szervizzel, hogy mennyire javítható a probléma)
Nem kell kerned a cseretutalvany kiallitasat. Beadtad a keszuleket, vagy javitjak, ha ez nem megoldhato vagy nem gazdasagos, akkor a szerviz kiallit egy csereutalvanyt. Ha te vitted a szervizbe ezt te kapod meg, es ballagsz be velve a MM-be, ha naluk adtad le, akkor ok kapjak meg a szerviztol. Az elado szerv cserere, vagy ha ezt nem tudja megoldani, a vetelar visszateritesere kotelezett. Mivel az adott termek epp/egyaltalan nem kaphato az adott uzletben, a csere helyett a masik kotelezettseguk lep eletbe, a vasarlaskori osszeget visszaadjak. Az hogy akcios volt a keszulek, es most ennyiert nem tudsz ilyet/hasonlot venni, sot meg az afa is emelkedett azota az igyjaras (esetleg az x ezer forint arkulonbozetet nekiallhatsz rajtuk leperelni, sok szerencset

). Ettol fuggetlenul jogilag teljesen rendben van a dolog, hiaba nem tetszik. Azt meg nem is ertem, hogy mit akarsz a hibas keszulekkel, amire a gyari szerviz mar keresztett vetett.