Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Nyugat Európai Használt Műszaki Cikkek
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
LosZolesz
Sziasztok!

Találtam Budapesten egy üzletet, (pontos címet nem adok meg:) ), ahol Agliából rövid időn belül visszavitt termékek kaphatók meg kell mondjam nagyon jó áron, de sajnos nehány márkáról nem is hallottam még, bár jónak tűnnek.
Itt mp3 (Acoustic Soulutions) lejatszót és egy LCD (Alba) tv-t is szeretnék venni. Az mp3 lejatszó 10.000 Ft alatti igy 3 nap cseregaranciát adnak rá, a Tv-re pedig mindössze 1 hónap jótállást, ezen felül ahogy nezegettem van amire egyaltalán nincs vagy ha van akkor csak angol nyelvű használati útmutató van. Azt mondjak nem kötelező, mert ezek használt termékeknek minősülnek.

Kicsit kételkedem, hogy jól járnék-e, ha itt vásárolnék, ha valami probléma merül fel, hogyan tudom érvényesíteni a fogyasztói jogaimat?

Előre is köszi

Zoli
Captain Crash
Kétlem! Én nem vásárolnék ilyen helyen, átverés szaga van.
vargamac
(LosZolesz @ 2009.08.05, 21:11) *

Sziasztok!

Találtam Budapesten egy üzletet, (pontos címet nem adok meg:) ), ahol Agliából rövid időn belül visszavitt termékek kaphatók meg kell mondjam nagyon jó áron, de sajnos nehány márkáról nem is hallottam még, bár jónak tűnnek.
Itt mp3 (Acoustic Soulutions) lejatszót és egy LCD (Alba) tv-t is szeretnék venni. Az mp3 lejatszó 10.000 Ft alatti igy 3 nap cseregaranciát adnak rá, a Tv-re pedig mindössze 1 hónap jótállást, ezen felül ahogy nezegettem van amire egyaltalán nincs vagy ha van akkor csak angol nyelvű használati útmutató van. Azt mondjak nem kötelező, mert ezek használt termékeknek minősülnek.

Kicsit kételkedem, hogy jól járnék-e, ha itt vásárolnék, ha valami probléma merül fel, hogyan tudom érvényesíteni a fogyasztói jogaimat?

Előre is köszi

Zoli

Valószínűleg nem átverés, de a fogyasztói jogaid kb. úgy tudod érvényesíteni, mintha egy magánembertől vásárolnál valami használt cikket. Magyarul: rizikós. Egyébként valószínűleg egy általam is ismert üzletről van szó, én már vásároltam náluk egy lávaköves gázgrill készüléket. Hibátlanul működik, de az egy egyszerű masina....TV-t nem vennék...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.