Márciusban vettem egy Ferguson d-780 hx USB-s DVD lejátszót. Mostanában többször használtam az USB porton keresztül filmnézésre, és azt tapasztaltam, hogy a filmek azon jeleneteinél, ahol pld. esik az eső, vagy havazik, vagy madárraj repül az égen, vagy sokan táncolnak hadonásznak a filmben ott a film akadozik kiseik, több mp-es ugrások, kihagyások keletkeznek. Az USB portja 1.0-ás. Kipróbáltam egy másik lejátszón, ami lényegesen olcsóbb, és ugyanilyen USB-portja van, ott ezeket a jeleneteket tökéletesen lejátsza. Vagyis ez a hiba szerintem nem abból adódik, hogy az USB 1.0-ás erre képes- mint ahogyan ezt az eladó telefonon mondta nekem - hanem a lejátszó USB portja hibás. Visszavittem az üzletbe, ahol az ealdó minősíthetlen stílusban próbált lerázni, és át sem akarta venni szervízelésre a készüléket, mondván a szervíz úgysem fog nekem igazat adni, mert a készülék szerinte hibátlan. Azt mondta miért nem DVD-n nézem a filmet, ha az USB-n szaggat. Röhej. Kérem a tisztelt fórumozókat adjanak tanácsot. Maga a lejátszó a szolgáltatásait figyelembe véve nagyon jó, de ez a hiba teljesen elrontja a filmek élvezetét.