Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Kínai áruk
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
Lakos János
Tisztelt FVF ! Meddig kell még eltűrnünk azon termékeket a piacon, amelyek nem elég, hogy nincs engedélyezve, de se számlát, se fogyasztói tájékoztatót nem tartalmaznak??? Miért nem lehet hathatósabban intézkedni ellene? miért kell hagyni, hogy egy egész áruház épüljön fel ezeknek a termékeknek? Ez lesz a jövőnk??? Lesz-e valamilyen törvény ami sokkal hatékonyab??
Shia-ko
Meddig fogjuk ezeket a termékeket átcimkézve, többszörös áron, márkásként megvenni más áruházakban?
FVF
MI minden lehetségeset megteszünk. A jelenséget ismerjük, s fel is lépünk ellene, állandóan.

A hatásosabb fellépést az előnyünkre változó jogszabályok és létszámnövelés jelentené, amelynek eredményeképpen több bírságot szabhatnánk ki, bezárathatnánk boltot, s több helyre, gyakrabban jutnánk el.
liza
És a kínai boltban drágábbak a ruhák és a cipők, mint a magyaroknál a piacon.
De tényleg láttam már ugyanazt a nadrágot butikban x ezerrel többért...
Shia-ko
Mit gondolsz, én vicceltem? tongue.gif
Sokáig, már nem biztos, hogy így van, Mayo Chix, meg Persona, meg hasonló női rucikat a piacon vettek meg, és soxor még arra sem figyeltek, hogy a régi cimkét kiszedjék belőle. mad.gif
Lakos János
Kedves VFV!!!

Valyon van -e tagfelvétel közétek??
Milyen módon lehet valaki fogy. véd. felügyelő???
Szeretném növelni a létszámot a minősíthetetlen áruk kiszorítása érdekében!
FVF
A létszám emelése nem az intézmények elhatározásának kérdése, az a kormány döntésétől függ. De amennyiben erre sor kerül, akkor előnyben van az, aki leadja önéletrajzát. A területileg illetékes megyei és a fővárosi felügyelőségek ellenőriznek az országban, ott ajánlott jelentkezni.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.