vettem a gyereknek 20000 ft-os NIKE-cipőt, 5 hónap után levált a talpa, mind két cipőnek, visszavittük, elküldték bevizsgáltatni, erős a gyanúm, hogy a saját bevizsgálójuk, előbb kellett volna visszahozni, akkor még javítható lett volna, ezt mondták, ha nem fogadom el a szakvéleményt saját pénzemen küldhetem másik bevizsgálóhoz, de azt sem kötelesek elfogadni.
nagyon sok a panaszos, fekete listán a kft, tele van az internet a panaszos levelekkel
Békéltetőkhöz mehetsz csak, akik, nem hatóság, nekik csak kérni lehet a"kedves nagykereskedőt," aki pedig rendre meg sem jelenik a tárgyalásukon, és persze füle botját sem mozdítja a békéltető testület felszólítására.
a békéltetők szankciója csak annyi, hogy közzé teszik a "rosszul viselkedő adatait," őket pedig ez láthatóan nem izgatja, attól az ő bevételük nem csökken.
bíróságra mehetsz a békéltető után, ez kb. 3 hónap beadvány, tárgyalás, várakozás, és mire végigcsinálod kikészülsz idegileg bele.
Csak azt nem tudom, hogy minek van szükség a békéltetőkre, ha semmi hatósági jogosultságuk nincsen, egy közbülső állomás időhúzásra az adó fizetők pénzén??
Régen a fogyasztóvédőkhöz fordulhattunk, tőlük tartottak, mert végrehajtathatták a jogos reklamációs ügyeket.
Vagy legalább választhatna a vevő, hogy melyik bevizsgálót kéri, akkor nem tehetnék meg, hogy korrupciós íze legyen a dolognak. SZERINTETEK MIT TEHET AZ EMBER? lehet változtatnunk ilyen visszásságokon, vagy a beletörődés??????
egy elkeseredett anya