Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Lakásszövetkezet
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Közműszolgáltatások
brainiac
Tisztelt Fórum!

Levelemmel azért fordulok Önökhöz, mert többszöri kérésemre, nem változtatták meg a Biokom Kft. felé irányuló hulladék-szállítási díjamat a két személyre szóló díjfizetés helyett, egy személyre szóló díjfizetésre. 2009. januárjától az egyszemélyre szóló díjat felemelték kettő személyre, annak ellenére, hogy ezt velem akár szóban, vagy írásban közölték volna. Arról sem kaptam tájékoztatást, hogy jelentsem a lakásomban tartózkodók számát a hulladékszállítási díj meghatározásához, ami 2004. februári beköltözésem óta nem változott, az-az egy személyre szólt. Egyébként a legutobbi lakógyűlésen általam meghatalmazott személy (édesanyám) megjelent, és ott az egy személyre szóló díjfizetést jegyeztette be a megbízottal. Ennek ellenére továbbra is két személyre kapom a díjfizetési elszámolást, és az ehhez tartozó befizetendő csekket. Ráadásul, ezt követő napokban, elmentem a lakásszövetkezet illetékes hivatalába (műszaki osztály) ahol szintén kértem a változtatást, amit akkor meg is igért az ott alkalmazott személy. A fentiekkel kapcsolatban kérem segítségüket, vagy kérem a segítségüket abban, hogy hová fordulhatnék panaszommal.

Lakóhelyem szerinti illetékes lakásszövetkezet:
Jókai Lakásszövetkezet
7622 Pécs, Nagy Lajos király u. 8/b I.em. 4. bash.gif

L_Matyi
Először is küldjél nekik egy ajánlott tértivevényes levelet, melyben leírod, hogy te egyedül laksz, és ezért nem szeretnél két személy nevében fizetni, ezt már többször bejelentetted és ezért a jövőben nem kívánod kifizetni a hibás összeggel érkező számlákat.

Amennyiben pontosan tudod, hogy mekkora összeget kéne fizetned, akkor a helyedben elkezdeném azt az összeget fizetni, amennyi jár nekik (ha pont a fele, akkor pl. minden második hónapban elég ha befizeted, de jobb ha havonta, és a jó összeget). Fussanak ők a pénzük után, ha úgy gondolják, hogy jogos a dolog.

Az ajánlott tértivevényes levél mindenképpen fontos, hiszen ezzel tudod bizonyítani, hogy te megpróbáltad rendezni a dolgot.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.