Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Bizonyíthatatalan Sérülés?
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > E-Kereskedelem
tavazska
KÉRLEK SEGÍTSETEK- ÉN E-KERESKEDŐ VAGYOK - NEM VÁLLAKOZÓ CSUPÁN ADÓZÓ SZABAD SZELLEMI ÉS FESTMÉNYEIMET EGY HAZAI INTERNETES AUKCIÓS PIACTÉREN ÁRULOM . VOLT EGY VÁSÁRLÓM AKI MEGVETT 8 FESTMÉNYT-FIZETETT UTALÁSSSAL-ÉN KÜLDTEM A TERMÉKET POSTÁN MEGKAPTA -SZÁMLÁT IS ADTAM -
EZUTÁN VETT MÉG 4 TERMÉKRET- FIZETT- KÜLDTEM POSTÁN - EGYET SÉRÜLTEN KAPOTT MEG - EGY MEG ÖSSZERAGADT - FELHÍVOTT-FELAJÁNLOTTAM A CSERE LEHETŐSÉGÉT ILLETVE AZ ÖSSZERAGADT FESTMÉNY JAVÍTÁSÁT-MEGEGYZETÜNK-
VISSZAKÜLDTE A HIBÁS FESTMÉNYEKET-
MEGNÉZTEM A SÉRÜLÉST A FESTMÉNYEN ÉS NEKEM ÚGY TÜNT HOGY KI AKARTAK KAPARGATNI VALAMIT A FESTMÉNYBŐL-ECSETSZŐRT VAGY ILYESMI-ÉN EZT JELEZTEM A VÁSÁRLÓ FELÉ HOGY SZERINTEM NEM POSTÁN TÖRTÉNT A SÉRÜLÉS -

ERRE Ő MEGSÉRTŐDÖTT ÉS VISSZA AKARJA AZ ÖSSZES EDDIG VÁSÁROLT FESTMÉNYT HOZNI ÉS KP.BAN MEGKAPNI AZ ELLENÉRTÉKET-

KÉRDÉSEM AZ KÖTELES VAGYOK E AZ ÖSSZES FESTMÉNYT VISSZAVENNI - KÖTELES VAGYOK E ELFOGADNI HOGY CSAK KP.-BAN FIZESSTHETEK NEKI -, ÉS A VÁSÁRLÓ KÖTELES E ELFOGADNI AZ ÁLTALAM FELAJÁNLOTT CSERÉT JAVÍTÁST - MERT EBBEN EGYEZTÜNK MEG DE Ő MEGSÉRTŐDÖTT

KÉRDÉSEM AZ ELADÓ ÉS A VÁSRÁLÓ JOGAI

ÁLLÍTÓLAG BEVIZSGÁLTATTA A HIBÁT EGY GALÉRIÁNÁL-KÉRDÉS AZ HOGY EZT EL LEHET E FOGADNI FÜGGETLEN SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYNEK MERT ÁLLÍTÓLAG TÖBB NAPJA KELETKEZETT A SÉRÜLÉS NEM A POSTÁZÁSKOR- EZ NEM IGAZ - SOSEM KÜLDTEM HIBÁS FESTMÉNYT -EZEN AUKCIÓS PIACTÉREN KÖTELES A VEVŐ VISSZAJELZÉST KÉSZÍTENI - NINCS EGYETLEN EGY NEGATÍV VISSZAJELZÉSEM SEM , ELADÁSAIM SZÁMA TÖBB SZÁZ MÁR EZREN FELÜL VAN -

SZÍVESEN VENNÉM ÖTLETETEKET ÉS SEGÍTSÉGETEKET MERT SÜRGŐS LENNE
Mozigépész
1. ne írj nagybetükkel, mert az kiabálást jelent, és nem tolerálja senki!
2. amiket át vett az a tranzakció megtörtént, nem kérhet vissza semmit.
3. tudni kellene az aukciós ház feltételeit.
tavazska
(Mozigépész @ 2009.10.03, 19:57) *

1. ne írj nagybetükkel, mert az kiabálást jelent, és nem tolerálja senki!
2. amiket át vett az a tranzakció megtörtént, nem kérhet vissza semmit.
3. tudni kellene az aukciós ház feltételeit.

vatera.hu feltételei szerint az adás-vétel ptk.-ben meghatározott internetes kereskedelemre vonatkozó jogszabályok szerint történik
- sikeres licitálás esetén a vásárló köteles átvenni az eladó köteles eladni-

a többi problémát áthárítja a polgári peres eljárásra az aukciósház
Mozigépész
De rajtad is csak úgy tudná visszavenni, de azt a vételt (ha jól értem) már átvette, nem reklamált.
Viszont internetes vásárlás esetén (bár ez ha jól tudom magánszemélyre nem vonatkozik) indok nélkül elállhat a szerződéstől átvételtől számított nyolc napon belül.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.